2777
2789
عنوان

پوستم خیلی بده

442 بازدید | 12 پست

جای جوش سوراخ شده کک و مک جوش سرسیله بینی ازراف دماغم چربه بعد کناره ها از شدت خشکی چروک میشه خیلیم شله پوستم با لیزر همش میره تا مثلا پنج سال؟هزینش چقدره

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لیزر واسه مو هست نه جوش و کک و مک تازه من با لیزر جوش زدم خب صورتتو بشور با ژل

ن بابا لیزر برای کک و مک و خال هم هست سرچ کن

سر سیاه نوشتم سر سیله

برو دکتر پوست خوب

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

صبحا قبل ناشتا دولیوان آب بخور پوستت عالی میشه. با صابون گلنار و آب سرد هرروز صورتت بشور بدار ۲۰ ثانیه صابون بمونه رو پوستت. چای سبزم من برا لاغری میخورم پوستم خیلی خوب شده. ببین مشکل کبد کلیه رحم چی داری!

صبحا قبل ناشتا دولیوان آب بخور پوستت عالی میشه. با صابون گلنار و آب سرد هرروز صورتت بشور بدار ۲۰ ثان ...

توروخدا صابون نرنید صابون مضره از شوینده های فاقد پاربن و صابون استفاده کنید

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

صبحا قبل ناشتا دولیوان آب بخور پوستت عالی میشه. با صابون گلنار و آب سرد هرروز صورتت بشور بدار ۲۰ ثان ...

ممنون

من پوستم خوبه هرآرایشگری میرم همه تعریف میکنن سفید و صاف صاف. اصلا کرم نمیزنم ضدآفتابم نمیزنم کلا آرایش نمیکنم. فقط موی زاید داره صورتم. ولی جوش و لک و حفره نداره. آب سرد بعد حمام حفره ها رو میبنده سفیده تخم مرغ، ماست و زرد چوبه! آب خوردن زیاد برا لک های صورتت سیب زمینی رنده

توروخدا صابون نرنید صابون مضره از شوینده های فاقد پاربن و صابون استفاده کنید

من فقط صابون گلنار میزنم خیلی خوبه برا پوست شفاف و پاکسازی میکنه. البته صابون زدن هرروز برا پوستهای غیر چرب خوب نیست پوستای چرب باید بزنن هرروز