ولی کسی هست ک اطلاعات دقیق داشته باشه ازش سوالامو کامل بپرسم؟؟
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب میخام بدونم اولا اصلا کدوم کشور برا تحصیل خوبه با توجه ب اینکه میخام برای تحصیل کشور ارزونی باشه
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
پاسپورت دیگه..غیر پاسپورتیم میشه رفت مگه؟؟من نمیخام برم اونجا وضعم از ایرانم بدتر بشه میخام ی زندگی نرمال داشته باشم نمیگم عالی ولی در حدی ک ی زندگی معمولی متوسط داشته باشمم راضیم
اره ولی اصلا اوضاعت خوب نمیشه اونجا حتی ممکنه دوباره برت گردونن ایران☹😂
من رشتم علوم تربیتیه تو چ کشوری میتونم ارشد و دکترای رستمو ادامه بدم؟