2777
2789
عنوان

مهاجرت 😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 26 پست
آلمان و ایتالیا 

هزینه های رفتن چطور میشه المان و ایتالیا؟؟

برای پول دراوردن اونجام میشه کار کرد؟ چون من اگ برم دیگه هیچ پشتوانه ای از اینجا ندارم

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
ایتالیا... مدرسه هاش اینجا هم هست. و بعدش ویزای تحصیلی بگیری

من برای ارشد و دکتری میخام برم اونجا

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشور ارزون بستگى داره بودجتون چقدر باشه ترکیه ایتالیا بدک نیستن بقیه همه گردنه به پول خودمون حساب کن ...

فرانسه چطور؟

هیچ جا ایران نمیشه😐

مرسی😂😂

هزینه های رفتن چطور میشه المان و ایتالیا؟؟ برای پول دراوردن اونجام میشه کار کرد؟ چون من اگ برم دیگه ...

بله دانشجو ها میتونن نیمه وقت هم کار کنن

هزینه های زندگی هم برای یه نفر متغیره

بسته به محل زندگی

جاهایی که میخوای خرید کنی و اینکه کدوم یکی از این دوتا کشور رو انتخاب کنی 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

کلا بستگى داره در هر صورت با توجه به واحد پول نا اونجا هم گرون محسوب میشه  اما تو هرکشوری اکر ...

چطور باید بورسیه شد؟ من الان دانشجوی کارشناسیم معدلمم ۱۸ اینطوریاس تاثیری داره؟

یا مثلا اگه برای ارشد دانشگاه تهران قبول شم معدلمم بالا باشه میتونم بورسیه شم؟

درسته گرونه منم توقع ندارم همه جی عالی پیش بره ولی برای هدفام میخام بجنگم

مثلا شنیدم اونجا ک بری اگه کار نیمه وقت داشته باشی حداقل هزینه های زندگیتو میتونی بدی بعد برای تحصیلم دنبال ی کشورم ک هزینه های تحصیلش اررون باشه یا بورسیه شم

بله دانشجو ها میتونن نیمه وقت هم کار کنن هزینه های زندگی هم برای یه نفر متغیره بسته به محل زندگی ...

ببخشید ی سوال دیگه.. از بین کشکرای فرانسه المان و ایتالیا کدوم بهتره با توجه ب شرایطی ک بهتون گفتم؟

چون شنیدم فرانسه هزینه های تحصیلش خیلی مناسبه

چطور باید بورسیه شد؟ من الان دانشجوی کارشناسیم معدلمم ۱۸ اینطوریاس تاثیری داره؟ یا مثلا اگه برای ار ...

بله تاثیر داره نظراتتون خوبه

بستگى به کشور و اون دانشگاه مد نظرتون داره هرجا فرق مى کنه

معدلتون کلا خوبه

ولى مثلا ى دانشگاه میگه باىد آیلتس با فلان نمره داشته باشد ى دانشگام نمیخواد 

البته داشتن مورک زبان خود اون کشورم موثره

در کل زبان بلد باشى شانست بیشتره 

ببخشید ی سوال دیگه.. از بین کشکرای فرانسه المان و ایتالیا کدوم بهتره با توجه ب شرایطی ک بهتون گفتم؟ ...

من فرانسه رو در جریان نیستم

ایتالیا رو هم جدیدا میبینم که خیلیا میرن برای تحصیل

ولی آلمان رو تقریبا مطمئنم که مناسبه برای تحصیل 

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834