2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست
من نگفتم جایی ک من هستم جای خوبی هست..ولی توس و کوی امیر منطقه پایین محسوب میشن..دلیل دفاع شماهم برا ...

من خودم ی هفتس اومدم مشهد ب خاطر شرایط کاریم، منطقه ۲ تهران بودم قبلا خونه هم از خودمه ولی این نگاهی ک شما و امثال شما دارن بخاطر ضعیف بودن نفستونه و ی جورایی نشونه از تازه به دوران رسیدنتون داره و بس

من خودم ی هفتس اومدم مشهد ب خاطر شرایط کاریم، منطقه ۲ تهران بودم قبلا خونه هم از خودمه ولی این نگاهی ...

شما ی کمبودی داری ک منو ریپلای میکنی وگرنه هر شهری ی بالا و پایینی داره...نظرتونم برام مهم نیست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ی کمبودی داری ک منو ریپلای میکنی وگرنه هر شهری ی بالا و پایینی داره...نظرتونم برام مهم نیست

کمبود من وجود نگاه تمسخر آمیز امثال شما به همشهریاتونه خانم محترم، بیش ازینم خودمو لایق بحث با شما نمیببنم

کمبود من وجود نگاه تمسخر آمیز امثال شما به همشهریاتونه خانم محترم، بیش ازینم خودمو لایق بحث با شما ن ...

شما ن لایق بحثی و نه مجبور ب ریپلای...بالا و پایین تمسخر نداره..هرچیزی هرجایی ی بد و خوب داره..شما نمیخوای قبول کنی اصلا و ابدا برام مهم نیست

ینی چی جای خوبی نیست؟؟؟ نکنه اونجا آدم خوار و زامبی زندگی میکنن، زشته بخدا خجالت بکشین @golsaa_1360 ...

وا خوب پایینه دیگه بله مردای اونجا هم کم از زامبی ندارن. من باشم یه ثانیه پامو نمیزارم 

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
من خودم ی هفتس اومدم مشهد ب خاطر شرایط کاریم، منطقه ۲ تهران بودم قبلا خونه هم از خودمه ولی این نگاهی ...

اوف که شما پایین شهریا هم همه رو تازه به دوران رسیده میدونین میخاستین شما هم کار کنین تا پایین شهر نباشین تاوان کم کاری شمارو بقیه نباید بدن  

هر کی با ما مشکل داره 🙋 مشکل گشا ابلفضل 😂🤣
اوف که شما پایین شهریا هم همه رو تازه به دوران رسیده میدونین میخاستین شما هم کار کنین تا پایین شهر ن ...

خانم محترم من ی هفتس اومدم مشهد، میگم تهران منطقه ۲ بودم خونه هم از خودم دارم، الانم خیابون دادگر احمد آباد هستم، این نگاه تبعیض آمیز تون رو کی میخاین تموم کنین؟؟ من چی میگم شما چی میگی😅