2777
2789
عنوان

مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست
اهان..جای خوبی نیست

😭

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جای خوبی نیست پایین شهره خیلی تنها نرو 

میخواستم برم اونحا تو یه موسسه زبان واسه کار به نظرت نرم پس؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

استارتر منطقه متوسط رو به پایینی هست همون کوه امیر

که اینطور مرسی

ینی چی جای خوبی نیست؟؟؟ نکنه اونجا آدم خوار و زامبی زندگی میکنن، زشته بخدا خجالت بکشین @golsaa_1360 ...

چیکار کنیم؟چی بگیم؟بگیم برو بالای شهره؟هر شهری بالا و پایین داره...قرار نیست بگیم با ملک اباد در یک سطحه ک شما خوشحال بشی

جدی؟ خیابون ذوالفقار 

پایین شهر مشهد 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

اوکی بچه ها مرسی 

چیکار کنیم؟چی بگیم؟بگیم برو بالای شهره؟هر شهری بالا و پایین داره...قرار نیست بگیم با ملک اباد در یک ...

ربطی به خوشحالی یا ناراحتی من نداره، خودم اونجا نمیشینم ک بخام طرفداری کنم  این لحن بیانتون بشدت زنندس، میشه ی دلیل بیاری چرا اونجا جای خوبی نیس ولی اونجایی ک شما هستی حالا هر جا، جای خوبیه؟ 

ربطی به خوشحالی یا ناراحتی من نداره، خودم اونجا نمیشینم ک بخام طرفداری کنم  این لحن بیانتون بشد ...

من نگفتم جایی ک من هستم جای خوبی هست..ولی توس و کوی امیر منطقه پایین محسوب میشن..دلیل دفاع شماهم برام مهم نیست..همینطور ک تهران شمال و جنوبش قابل قیاس نیست.حتما از لحاظ شما دروی و سجاد هم سطحن🙃