2777
2789
عنوان

کمممممممک دوستان خواهشا

216 بازدید | 24 پست

من شوهرم از اول راجع به تحصیلاتش دروغ گفت من ارشد داشتم اون گف لیسانسم ولی فوق دیبلم بود بعد عقد که بم گفت گفتم اشکال نداره و هیچ وقت به روشم نیوردم .الان یه سال و نیمه زندگی میکتیم اخلاقش خیلی تنده و سر هر چیز کوچیک دعوا راه میندازه و مدام از من ایراد میگیره از خانه داریم از همه چی .کافیه اینه رو با دستمال تمیز کرده باشم و یه خط افتاده باشه روش  دعوای بدی راه میندازه.ما هفته ای دوبار راجع به چیزای مسخره به خاطر این اقا دعوای شدید داریم .بعد فوق العاده غیر منطقیه.برادرم روز اول یه چیزی بش گفته بود جرات ندارم اسم برادرمو‌ بیارم با همه بده و خانواده منم تاحالا کلی محبت بش کردن اما نمک نشناسه .حالا اینا به کنار من اینارو تحمل کردم که زندگی کنم .ماجرا ازین جا شروع شد که یه ماه قبل من ازمایشای قبل بارداری دادم فهمیدم باید زودتر بچه دار شم شاید فقط تنها راه ای وی اف باشه.حالا ازون روز اخلاقش تغییر کرده میگه دوستم تازه میخواد ازدواج کنه گفته زن جووون می خوام که بچه دار شه چقدر مردم زرنگن:!!!!! حالا من ۳۱ سالمه دوستان و اون ۳۶ یه سقطم داشتم.کلا چند وقته شروع کرده میگه تو حواس برتی تو خنگی تو دست با چلفتی هستی دیگه دیووونم کرده.اون روز میگفت دو ساله ازدواج کردم بچه دار نشدیم ابروم رفته.جالبه من از نظر خانواده قیافه تحصیلات همه چی ازش سرم اون حتی شغل خوبی هم نداره.اون روز در  دیگ از دستم افتاد یا جنگی راه انداخت که من از دستش خودمو میزدم .چکار کنم؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون شب سر در دیگ که شکست دعوای حسابی راه انداخت.منم لج کردم گفتم فردا بات نمیام تهران.چون مادرش اینا اونجان و برام نوبت گرفته بودن واسه دکتر زنان.من صبحش با دعوا نرفتم اونم رفته بود کلی راجع بهم حرف زده بود که خانه دار نیست و اینا و نازایی داره .اخه دکتر که به من نگفت نازایی گفت باید ای وی اف کنی.خلاصه باباش زنگ زد به بابام و گفته بود ما میخولستیم وایه دخترتون که نازاست نوبت گرفته بودیم و مادرش گوشی ذو گرفته بود و بذا اولسن بار کلی راجع به من به بابام گفته بود.

سلام.به نظرم یه مشاوره درست باید برید.این مشکل با ره حلهای ما درست نمیشه.معمولا مردهایی که از خاتمشون پایین ترند از لحاظ تحصیلات و اینا ممکنه از قصد اینکار رو بکنم که اقتدار مردیشون به هم نزچرسزه.مشاوره میخواد

حالا خانوادم میگن اینا دارن بهانه میارن این بدرد تو نمیخوره داره زجرت میده و بیرت میکنه با نفهمیاش.تاحالا مامان باباش انقدر با من خوب بودن چون اخلاق بچشونو میشناختن الان دیگه با این کار به اونا هم امیدی ندارم.از طرفی من مامان بابام سنشون بالاست خواهر برادرمم اینجا نیستن شهر دیگن نمیدونم طلاق بگیرم از طرفی تحملش برام سخت شده 

اون اینکار و میکنه تا پیشت کم نیاره و سعی میکنه با اینکارش سوار برمرکبش بشه و یکبار تو جمع طور ی حرف بزن از لحاظ علمی و نشون بده ازش سرتری خودشو جمع میکنه و از خودش هم بپرس که پاسخش درسته یا نادرس

بهش رو نده ک پررو تر از الانش نشه، تحقیرت میکنه تحقیرش کن، هرطور باهات رفتار میکنه همانطور باهاش ر ...

این چه پیشنهادهاییه که میدید زندگیه میدون جنگ که نیست به نظرم اول باید مشاوره برن اگه درست شد که خداروشکر اگرم نه تموم بشه بهتره تا عمرشون هدر بره

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

اون شب سر در دیگ که شکست دعوای حسابی راه انداخت.منم لج کردم گفتم فردا بات نمیام تهران.چون مادرش اینا ...

عزیزم ازین ب بعد حرفاتو ب شوهر دهن لقت نزن،

تا میتونی ازش پنهون کن همه چیتو،

دکتر خوب میخوای فقط دکتر ویجی کمار، هندیه،خیلی هم سن بالاس،سعادت اباد تهرانه مطبش،

من خودم سه سال نازایی داشتم همه دکترا میگفتن طبیعی نمیتونی فقط ای وی اف،رفتم پیش کمار با سومین نسخه باردار شدم،توهم اول مشکلتو باشوهرت اساسی حل کن بعد برو دنبال درمان واسه بچه دار شدن

چه پروهست آدمش کن عزیزم یااخلاقش درست کن مثل خودش باش باهاش سرکوبش کن تحقبرش کن درست بشه یک کاری بکن خجالت زدش کنی پروشده البته ببخشیدها چون کمبوداش بهش نگفتی حالابرات شاخ شده کمبوداش بهش بگو

با مرد نفهم باید همینجور رفتار کرد، اینجور ادما مشاوره بیاهم نیستن، دیدم ک میگم

خب زندگی خودشو نجات بده بره دنبال یه زندگی بهتر و اونم با نفهمی خودش تنها بمونه بهتره.اما با مقابله به مثل کردن فقط اعصاب خودش بهم میریزه

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...