2777
2789
عنوان

کمممممممک دوستان خواهشا

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 24 پست
خودتو از اولش پیشش کوچیک کردی باید از اول بهس میفهموندی جایگاهتو نباید بهش سرویس میدادی و از خود گذش ...

دقیقا عزی:م همینطور بود.من ادم خاکی هستیم و هیچ وقت هیچ چیو به روش نیوردم و حتی وقتی زنگ زدم بمون از تهران بهش مسیج دادم گفتم شما میخواید طلاق بگیرید و دنبال بهانه اید؟  بعد اون با اعتماد به نفس گفت اگه درست بشی حواس برتیتو بذاری کنار خانه دار بشی نه .یعنی دارم میسوزم که انقدر خودمو کوچیک کردم.اوایل عقد بهم میگفت فکر نمیکردم تو با من ازدواج کنی و قبول کنی حالا ببین کارم به کجا رسیده

دقیقا عزی:م همینطور بود.من ادم خاکی هستیم و هیچ وقت هیچ چیو به روش نیوردم و حتی وقتی زنگ زدم بمون از ...

وااای چقد از دستت حرص میخورم هستی. خدا رو شکر کن دم دستم نیستی. آخه چرا این کارو با خودت میکنی دختر؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای چقد از دستت حرص میخورم هستی. خدا رو شکر کن دم دستم نیستی. آخه چرا این کارو با خودت میکنی دختر؟

چی بگم عزیزم برام دعا کن تصمیم درستو بگیرم .دارم به جدایی فکر میکنم ولی از عواقبشم میترسم

چی بگم عزیزم برام دعا کن تصمیم درستو بگیرم .دارم به جدایی فکر میکنم ولی از عواقبشم میترسم

میتونی جدا نشی ولی تبدیل به آدم جدیدی بشی. دیگه شان و جایگاهتو پایین نیاری. مثلا دوستم که از همون اولش واقعا به شوهرش جایگاه و ارزش خودشو نشون داده بود گفت الکی به شوهرم گفتم باردار نمیشم ببینم چی میگه. اونم گفت فدای سرت عزیزم. همین که قبول کردی باهام ازدواج کردی واسه من کافیه.

میتونی جدا نشی ولی تبدیل به آدم جدیدی بشی. دیگه شان و جایگاهتو پایین نیاری. مثلا دوستم که از همون او ...

اون شوهرش ادم فهمیده ای بوده عزیزم.البته نمی ونم شاید منم اگه از اول اینجوری رفتار نمیکردم الان زندگیم طور دیگه ای بود.به نظرت همچین آدمی عوض میشه اخه؟ یکی دو بار مامان بابای خودش بهش گفتن چقدر نفهمی جلوی من

اون شوهرش ادم فهمیده ای بوده عزیزم.البته نمی ونم شاید منم اگه از اول اینجوری رفتار نمیکردم الان زندگ ...

نه به خدا. اون شوهرشو اینجوری تربیت کرده بود. مثلا شوهره به خانومش جلوی مامانش گفته بشین عزیزم تو خسته میشی نمیخواد ظرف بشوری بقیه میشورن. در حالی که مامان و خواهرش ظرف میشستن. خودش میگه مردا مثه بچه ها میمونن میشه کاملا تربیتشون کرد. این دست خودته. منم شوهرمو از همون اول درست ساختمش و جایگاهمو هیچوقت پایین نیاوردم.

تو هم میتونی تغییر کنی ولی قبول کن که زمان میبره چون باید اشتباهات قبلیتو جبران کنی. باید تبدیل به آدم جدیدی بشی. قطعا میشه ولی زمان میبره.

نه به خدا. اون شوهرشو اینجوری تربیت کرده بود. مثلا شوهره به خانومش جلوی مامانش گفته بشین عزیزم تو خس ...

خدا از دهنت بشنوه .ته دلن دوست ندارم طلاق بگیرم دوست دارم زندگیم عوض شه.اینجوذی توهین نشنوم.خب ببخشید وقتتو میگیرم یعنی میشه چکارا کرد؟یعنی دوستت چکار میکنه مثلا

خدا از دهنت بشنوه .ته دلن دوست ندارم طلاق بگیرم دوست دارم زندگیم عوض شه.اینجوذی توهین نشنوم.خب ببخشی ...

خواهش میکنم. ببین خاکی بودنو کلا فراموش کن. از خود گذشتگی و فداکاری رو فراموش کن. بذار برات تلاش کنه. نذار یوقت حس کنه وابسته ای بهش.