2777
2789
عنوان

بچه دوم بخاطر تنهایی بچه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 57 پست
الهی خدا دخترتو حفظ کنه . ولی اگه اعصابشو داری بیار . سنت زیاد که نیست عزیزم . دوست من توی 37سالگی ب ...

هم اعصاب ندارم هم با این وضعیت مملکت میترسم ی بچه دیگه بیارم واسه همین خیلی دودلم 

همسرم دلیلش تنهایی دخترمو میگه 

ولی من میگم کلی کلاس و تفریح وجود داره ک دخترم احساس تنهایی نکنه

مینا قری هستم
هم اعصاب ندارم هم با این وضعیت مملکت میترسم ی بچه دیگه بیارم واسه همین خیلی دودلم  همسرم دلیلش ...

بخدا من از هیچ لحاظی واسه پسرم کم نزاشتم . عین رفیق بودم براش . ولی باز گریه میکرد و بچه های دیگه که خواهر برادر داشتن نشونم میداد و.میگفت من بیکسم . منم گفتم خودمو اعصابم به جهنم . تنها کاریه که بچمو خوشحال میکنه . ولی الان با خودم درگیرم . ولی پسرم ذوق داره و شاده

پسرم نفسم❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من از هیچ لحاظی واسه پسرم کم نزاشتم . عین رفیق بودم براش . ولی باز گریه میکرد و بچه های دیگه که ...

خدا حفظشون کنه بنظرم شما کار خوبی کردی چون میگی پسرت خیلی شاده ازین موضوع 

من هنوز دخترم کوچیکه هنوز احساس تنهایی نکرده 

ببینم در آینده چی پیش میاد 

مینا قری هستم
خدا حفظشون کنه بنظرم شما کار خوبی کردی چون میگی پسرت خیلی شاده ازین موضوع  من هنوز دخترم کوچیک ...

فدات بشم . خدا هرچی خیر و صلاح خودتو دخترته برات بیاره  . انشالله خدا از همه لحاظ هوای بچه هامون داشته باشه . 

پسرم نفسم❤️

واقعا روحیه ام صفره😔

هورمونهای اوایل بارداریه

همه چی عادی میشه 

بابا خوبه که خونتون از کچلی درمیاد  شلوغتر میشه 

بچه ها بزرگ میشن دور هم تخمه میشکنین فوتبال میببنید صحبت  اسم فامیل

من که از خدامه دو تا داشته باشم

پسرم تازه ۱ سال و نیمشه

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
هورمونهای اوایل بارداریه همه چی عادی میشه  بابا خوبه که خونتون از کچلی درمیاد  شلوغتر می ...

چی بگم . من پاک قاطی کردم توی این بارداری . حرفات خیلی خوبه عزیزم . توکل بخدا

پسرم نفسم❤️

بسلامتی انشالله فارغ بشی عزیزم . برام دعا کن . 

ممنون ، همچنین 😍😘

چشم حتما❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

آره واقعا بنداز توی دامن خدا 

همه چیز ردیف میشه خیالت راحت 

دختر و پسر اسم چی میذاری؟💖😉

عاشق مرحله ی انتخاب اسمم

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
من فقط عاشق پسرمم . دنیام به اون بسته اس . بخاطر اون باردار شدم . با یه اعصاب و روحیه داغون . 

منم همین بودم

به همه میگفتم تصور اینکه بخوام کسی رو اندازه پسرم دوست داشته باشم برام کشنده ست الان دوتا شون برام عزیزن

هم اعصاب ندارم هم با این وضعیت مملکت میترسم ی بچه دیگه بیارم واسه همین خیلی دودلم  همسرم دلیلش ...

عزیزم منم مثل شماست شرایطم به خدا گیج گیجم دورو بری ها یه سری میگن تو این اوضاع معلوم نیست چی بشه برای چی دوباره بچه بیاری یه سری میگن نه همیشه همین بوده. به نظرم تصمیم بینهایت سختیه 

سلام عزیز

چطورین‌الان‌خوبین؟

با حس و حال اوایل بارداری چکار کردی؟

بچتون دختره یا پسر؟ دومی

💖💚💜ی صلوات مهمونم میکنی؟💖💚💜

اسی شما از بچه دوم راضی هستین ؟

پشیمون نشدین ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن