2777
2789
عنوان

بچه دوم بخاطر تنهایی بچه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 57 پست
نگران نباش خوب میشی عاشقش میشه بچتم بزرگه میتونه گاهی کمکمت کنه مث اب اوردن غذا اوردن پس خیلی سختت ن ...

مرسی عزیزدلم . نمیدونم واقعا چی در انتظارمه

پسرم نفسم❤️

بزار ب دنیا بیاد اون موقع میفهمی 😁

منم تا حدود زیادی مث تو بودم 

خوشبـختی همـــان لحظه ایـست ڪه احساس میڪنی خُـــدا ڪنارت نشسته و تو به احترامش از گناه فاصـله میگیـری 🌸🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دورت بگردم خداروشکر که پدر و مادر خوبی داری . منم دلیلم همینا بود واسه پسرم . ولی الان که باردارم هم ...

طبیعیه نگران نباش! خودمم دومی تو راهه فقط منتظرم این هفته آخری بگذره ببینمش...

نگرانم واسه یکی دو شبی که نباشم آخه خیلی کوچولوئه دخترم، ولی میگذره! در عوض بعد دیگه تنها نیس و همبازی داره😍

الان فک میکنم دخترمو بیشتر از پسرم دوس دارم ولی میدونم بعد ها هیچ فرقی ندارن واسم و هردو مثل همن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
همین ک شوهرت دوست داره دلگرمیه تازه پسرام تم‌ها نیست تو آینده ب برادر یا خواهر احتیاج پاره بعد ۱۲۰سا ...

آره عزیزم . بخدا یه روز همین پسرم که8سالشه بهم گفت مامان اگه تو بابا بمیرین من هیچکس ندارم . منم میمیرم . همین دلایل باعث شد باردارشم . فقط حس میکنم یه راه مبهم و آینده پر از ترس جلومه

پسرم نفسم❤️

طبیعیه نگران نباش! خودمم دومی تو راهه فقط منتظرم این هفته آخری بگذره ببینمش... نگرانم واسه یکی دو ش ...

بسلامتی انشالله فارغ بشی عزیزم . برام دعا کن . 

پسرم نفسم❤️

من دخترم دوسال ونیمشه من ۳۲سالمه اصلا خودم دیگه بچه نمیخوام ولی همسرم خیلی اصرار می‌کنه واقعا موندم چ کنم چون سنمم داره بالا می‌ره و من واقعا دیگه اعصاب ندارم برای بچه داری . نمی‌دونم چ کنم

مینا قری هستم
دورت بگردم خداروشکر که پدر و مادر خوبی داری . منم دلیلم همینا بود واسه پسرم . ولی الان که باردارم هم ...

انرژی منفی نده وگرنه بچه دومت بداخلاق و با روحیه بد شکل میگیره.... و تاثیر بدی روی بچه اولتم می زاره 

دوما اینا موقتی هست و وقتی تو بغلت میزارن عاشقش می شی پس دوره بارداریتو خراب نکن با تجربه های بد....

مامان دوقلوها 💑  زندگی قصه ی‌ لبخند و نوازش بود ما ولی در پی اثبات رقم رفتیم... (منم دیگه بی مادر شدم💔,مامان قشنگم دوست دارم🤍)عضویت در چالش کاهش وزن بامداد خمار                           قد164 وزن اولیه 75 وزن فعلی 73.100 وزن هدف 55🤗. شروع رژیم آبان۱۴۰۰🍂۱۴۰۰/۹/۵🏹هدف چهارم۵۸🔐هدف پنجم۵۵🔐💃🏹

من دخترم دوسال ونیمشه من ۳۲سالمه اصلا خودم دیگه بچه نمیخوام ولی همسرم خیلی اصرار می‌کنه واقعا موندم ...

الهی خدا دخترتو حفظ کنه . ولی اگه اعصابشو داری بیار . سنت زیاد که نیست عزیزم . دوست من توی 37سالگی باردار شد سالم . من دلیلم تنهایی بچم بود . 

پسرم نفسم❤️

انرژی منفی نده وگرنه بچه دومت بداخلاق و با روحیه بد شکل میگیره.... و تاثیر بدی روی بچه اولتم می زاره ...

درست میگی  عزیزم . ولی واقعا دست خودم نیست . بشدت غمگینم و حس بیکسی دارم 😔

پسرم نفسم❤️