2777
2789
عنوان

بچه دوم بخاطر تنهایی بچه اول

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 57 پست
سلام عزیزممممم مبارک باشهههههه خیلی عالیه عزیزم نگران نباش این احساساتت طبیعی دوره بارداری هست حقیق ...

ممنون قلبم از دلگرمیت . ولی واقعا خدا کمکم کنه . خیلی بیکسم

پسرم نفسم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش متن های انرژی مثبت بخون اصلا اخبار نگاه نکن فقط فیلم و سریالای طنز ببین خودت می تونی حس خودت رو ...

والا همش چیزای منفی کنارمه . دیشب با شوهرم بحثم شد ـ با خودم گفتم چرا باز اومدم باردار شدم . من که وضعم اینه

پسرم نفسم❤️

این حد از وابستگی طبیعی نیست بذار یکم از وابستگیت کم بشه برای اینده پسرتم بهتره

من وحشتناک به پسرم وابستم .خیلی مشکل داشتم توی زندگیم . شاید علت همونا باشه

پسرم نفسم❤️

من میگم کسی حس و عشق منو از پسرم کم نکنه

نه زیادی حساس شدی! اینطوری برعکس تاثیر منفی میذاری رو پسرت

خداروشکر که باردار شدی وگرنه احتمال زیاد نمیتونستی مستقل و بدون وابستگی بزرگش کنی

من تک فرزندم اما مامانم هیچوقت لوسم نکردن، از عوارضش فقط گوشه گیری و تنهایی بهم رسید...خیلی بهم رسیدن و باهام بازی میکردن،حتی مامانم از کارش استعفا داد ؛ ولی پدر و مادر هیچوقت نمیتونن جای خواهر برادر بشن برات

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
ممنون قلبم از دلگرمیت . ولی واقعا خدا کمکم کنه . خیلی بیکسم

عزیز دلم غصه نخور خدا رو داری حتما کمکت می کنه گلم تازه واقعا بچه اول برای بزرگ شدن دومی یه کمک بزرگگگگگگگ محسوب میشه ان شا الله دومی به دنیا بیاد کاملا می بینی عزیزم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
نه زیادی حساس شدی! اینطوری برعکس تاثیر منفی میذاری رو پسرت خداروشکر که باردار شدی وگرنه احتمال زیاد ...

دورت بگردم خداروشکر که پدر و مادر خوبی داری . منم دلیلم همینا بود واسه پسرم . ولی الان که باردارم همه حسهای بد بهم رسیده . توی بچه اولم اصلا اینجور نبودم . جوریه که وقتی همسرم دربارش حرف میزنه فوری جبهه میگیرم که به پسرم چرا نمیگی و ذوق واسه اون بچه داری . در صورتی که همسرم عاشقانه پسرمو دوس داره

پسرم نفسم❤️

والا همش چیزای منفی کنارمه . دیشب با شوهرم بحثم شد ـ با خودم گفتم چرا باز اومدم باردار شدم . من که و ...

شما الان حساس شدی و نگران هم هستی همسرتون باید درک کنن اما از طرفی آقایون هم متاسفانه وقتی قراره دوباره بابا بشن اساسی می ترسن اساسیااااا ولی می خوان به روی خودشون نیارن برای همین بحث میشه ولی سعی کن آرامشت رو حفظ کنی مطمینم کلی روزای خوب قراره داشته باشید  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیز دلم غصه نخور خدا رو داری حتما کمکت می کنه گلم تازه واقعا بچه اول برای بزرگ شدن دومی یه کمک بزرگ ...

فدات بشم قلبم . حرفات خیلی بهم امید داد . خدا بهترینها برات رقم بزنه

پسرم نفسم❤️

فدات بشم قلبم . حرفات خیلی بهم امید داد . خدا بهترینها برات رقم بزنه

ممنونم عزیز دلم همینطور برای شما خدا قشنگ ترین و زیباترین لحظات رو رقم بزنه و دایم بخندید و لبخند از خونتون کمرنگ نشه  

شما الان حساس شدی و نگران هم هستی همسرتون باید درک کنن اما از طرفی آقایون هم متاسفانه وقتی قراره دوب ...

دورت بگردم با دلگرمیت . واقعا مردها هیچ درکی ندارن . حس میکنی تنها و بیکس افتادی توی این مسیر

پسرم نفسم❤️