2821
2789
عنوان

ایندم چی میشه؟؟

798 بازدید | 28 پست

21 سالمه 

یه مادر افسرده و بی پولم 

شوهرم فقط اذیت میکنه چه روحی چه زبانی چع جسمی  انتظار داره لیوانشو پر کنم ولی اون فقط لیوانمو خالی کرده و پیرم کرده    تو فامیل دعواهای ما، دلخوریا کینه ها خاطرات بد زیاااد زبانزده😔

این 5 سال همش با ناراحتی گذشت ... کارم شده گریه 

امیدی به اینده ندارم چون اونچیزی که میخاستم نشد ازدواجم بچه دارشدنم همش تو شرایط خیلی بدی اتفاق افتاد.    (لطفا قضاوت نکنین همه اینا دست سرنوشت بوده و من هرکاری کردم که نشه ولی اگه بخواد بشه میشه...) 

هی به دخترم نگا میکنم غم میریزه تو قلبم 

چرا باید توهمچین خانواده ای بدنیا میومد

ایندش چی میشه؟؟؟ 

اینده خودم چی؟؟ چرا نتونستم شرایط ایده ال واسه زندگیم بسازم؟؟ 

گیریم جدا هم شدم نع پول دارم اسایش واسه خودمو بچم بسازم نه درسی نه شغلی نه هنری نه ارامش فکری ازاین بابت دارم.... 

اصلا گیریم یسال هم تحمل کردم سال بعد کنکور رشته خوب قبول شدم بعدش چی... با دانشگاهو درس خوندنو کارکردن اصلا وقتی میمونه به خودمو دخترم برسم؟؟ 

دخترم اواره میشه بدتربیت میشه ضربه میخوره 

من اینجور زندگیو نمیخاستم خداجون 😔😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه رشته سبک برو که هم به بچه هم به خودت برسی مثل دبیری 

&این چند روز آنقدر دبیری پیشنهاد دادم به عنوان ساقی دبیری میان میگیرنم اخر

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

ناراحت شدم از تاپیکت ولی ناامید نباش ناامیدی از شیطان عزیزم. ان شاالله کنکور قبول میشی و بقیشم خدا ردیف می کنه. یادت نره تو خدا رو داری

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
یه رشته سبک برو که هم به بچه هم به خودت برسی مثل دبیری  &این چند روز آنقدر دبیری پیش ...

ساقی دبیری😂. راست میگی رشته خوبیه ولی باید مهارت و توانایی معلم بودن رو هم داشته باشه

مظلومیت فقط اونجا که شهریار میگه : از من گذشت و من هم از او بگذرم ولی 💐 با چون منی به غیر محبت روا نبود
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792