2777
2789
عنوان

ایندم چی میشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 804 بازدید | 28 پست
عزيزم خيلي ناراحت شدم ولي يه كاري تو خونه شروع كن كه دستت تو جيب خودت باشه حداقل 

چه کاری؟ ترشی درس کنم سبزی خورد کنم؟ دخترمم نارومه از بس بارداری پر تنش بود 

بعدم درس میخونم وقت و حوصله نیس اصلا 

ساقی دبیری😂. راست میگی رشته خوبیه ولی باید مهارت و توانایی معلم بودن رو هم داشته باشه

اره دقیقا 🤝😅✌️

به یاد شهدا صلوات.😇میشه برای حاجتم دعا کنی؟منم برای حاجتت دعا میکنم 🙂💞Take me home where i belong 💔

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

پاراگراف آخر پیامت رو دو مرتبه بخون.. 

اصلاً گیریم یه سال هم تحمل کردم ...

🙄🙄🙄 به نظرت زیادی بدبینانه نیست؟؟ اینهمه بانوی شاغل و پر مشغله فرزندانشون آواره اند؟؟! بد تربیت شدند؟؟؟!!! ضربه خوردند؟؟؟!! 

یک بانوی موفق ..کسی که از صفر خودش رو بالا کشیده .. کسی که روزگار رو با تلاش میگذرونه .. کسی که به جای بد و بیراه گفتن به تقدیر و قسمت ،آینده اش رو می‌سازه یک الگوی مناسب برای فرزندش هست .. 

پس اگه رشته ای که می خوای بری درآمد خوبی داره خوب بخون

اره درامدش عالیه ولی خیلی سخته خیلیییی

شوهرم که مخالفه نمیذاره درس بخونم +ناراحتی و دعوا های هرروزش

بچم ناارومه زیاد نمیشه خوند مگر موقع خوابش

چن سال از درس دور بودم و هیچ امکاناتی مث کلاس و کتاب خوب اینا ندارم 

هیچ کمک و حمایتی ام ندارم تو شهر غریب

ولی مجبورم بخونم  چون تنها امیدمه 

پاراگراف آخر پیامت رو دو مرتبه بخون..  اصلاً گیریم یه سال هم تحمل کردم ... 🙄🙄🙄 به نظرت زیا ...

احساس میکنم وقتی دنبال درسو کارم و خسته کوفته میام خونه دست تنها نتونم زیاد به دخترم برسم

الگو اره ولی تربیتش وقتی وقتو حوصله نمونه برا خودم چه برسه به بچه؟؟ نمیدونم ولی احساس میکنم ازبس دنب ...

من یک مادر شاغل هستم .. شغل بسیار سخت و ساعات زیاد کاری .. فرزندم ۳/۵ساله است و در مقایسه با همسالانش بسیار از لحاظ خصوصیات مثبت بالاتر .. 

برنامه ریزی و زمان بندی نکته ی مهمیست که خانومهای شاغل در مقایسه با خانم های خانه دار بسیار بهتر از اون بهره میبرند .. ضمن اینکه کیفیت رابطه مهمه نه کمیت .

بابت نگرانیت از آینده دو راه پیش رو داری ..

۱_مرتب نالیدن و بهانه جور کردن برای حرکت نکردن و تمام کم و کاستی هارو به گردن دیگران انداختن .

۲_اقدام برای تغییرات وضع موجود .. من موقعیت شمارو داشتم به تحصیل به صورت جدی می‌پرداختم .. و در قدم بعدی اشتغال .

احساس میکنم وقتی دنبال درسو کارم و خسته کوفته میام خونه دست تنها نتونم زیاد به دخترم برسم

احساس اشتباهیست .. با همه ی خستگی میشه هر روز دو نفره های زیبا و مفیدی با فرزندت بسازی ..

چرا تو بچگی ازدواج کردی

حق شما الان لذت های جوونی و مجردی و پیشرفت شخیصیه

نه شوهرداری و فقر  

اگر با دیدن هر بی عدالتی بدنت از خشم به لرزه می افتد ، پس یکی از رفقای من هستی.⁦✌️⁩ رهبران بی رحم تعویض می شوند تا رهبر دیگری بی رحم    شود!