2777
2789
عنوان

دخترا بگید چطوری دختر باکلاسی بشم؟

603 بازدید | 26 پست

یه سری ظرافت ها وحرکت ها هست که من بلد نیستم خیلی ظریف و دخترونه انجام بدم مثل نحوه غذا خوردن راه رفتن نحوه گرفتن وسیله ها را خیلی زمخت انجام میدم دست خودم نیس بگید چیکارکنم؟ من هیچ دوستی ندارم محل کارمم همه مرد هستن هیچ دختری نیس که ازش یاد بگیرم رشته ام هم معماری مردونه اس. چیکارکنم دوست پیدا کنم؟یاد بگیرم ازشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولی باش، ادمایی که زیادی با کلاس هستن زننده هستن

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
منم مثه توام وخیلی دوست دارم باکلاس بشم.حالامن ازهم عروسم خیلی سرترم هاولی اون رفتارش وحرکاتش وطرزحر ...

من ا دید همه همه کارام با عشوه تره ولی غذا میخورم رزم پاک‌میشه☹️☹️ولی جاریه ۱۴سالم رژش پاک‌نمیشه چرا😐

بلند بلند حرف زدن و خنده های بلند رو ترک کن

این دو مورد رو توی هر کسی ببینم احساس میکنم به قول شما خیلی زمخت و بی کلاسه

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

منم مثه توام وخیلی دوست دارم باکلاس بشم.حالامن ازهم عروسم خیلی سرترم هاولی اون رفتارش وحرکاتش وطرزحر ...

اره میدونم چی میگی بعضیا اصلا زیبا نیستن ولی اینقد رفتار شیک وباکلاسی دارن که واقعا فک میکنی زیبا و ازخودت بالاترن

قوز نکن موقع نشستن یا راه رفتن

وقتی میشینی دستتو نزار روی دسته های صندلی،دستتو بزار روی پات خیلی شیک

موقع غذا خودن قاشقتو خیلی پر نکن و با دهن بسته غذا بخور

همینا یادم بود

صدای منو میشنوید از یه امضای پر انرژی مثبت😎 با افتخار یه مولتی فن و کیدرامر😁 توی تاپیکای عکس و داستان زندگی تگم کنین🌻 امضای نی نی سایتیا جوری شده که هنوز نخونده صلوات میفرستم  ‌‌انشااالله تویی که این امضارو میخونی جیبت پرپول باشه،دلت پر از آرامش و خوشحال باشی  
بلند بلند حرف زدن و خنده های بلند رو ترک کن این دو مورد رو توی هر کسی ببینم احساس میکنم به قول شما ...

کاش مشکل من فقط بلند بند حرف زدن بود بیشتر مشکل من حرکات ظریف دخترانه اس که بلد نیستم مثلا  نحوه گرفتن قاشق چنگال .مثل یه سری از دخترای باکلاس نمیتونم قشنگ بگیرم

چون زرنگتره لابد    

ن بابا ۶ماههذعقد کرده ارایش میکنه قبلش اصلا ی برق لبم‌نمیزد غذا خوردنی دهنشو باز میکنه قاشق و غذا ب لباش نخورن من نمیتونم اون قد باز کنم دهنمو😐

خودت باش ،من ک بلند میخندم ،چرتو پرت زیاد میگم،سر سفره قوض میکنم،تو جمع اگ شرایط بود دراز میکشم ،وسط جمع میرم ارایشمو پاک میکنم ک وضو بگیرم ،رژمو تمدید نمیکنم و با این وجود از اطرافیانم شدیدا حس خوب میگیرم