2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست

منم همیشه طرف بابام میگرفتم الان که بزرگ شدم طرف مامانمو ...چون بچه بودم منطق نداشتم...میشه خواهش کنم جلو بچه دعوا نکنین؟؟ من دیشب داشتم گریه میکردم از یاد دعواشون وقتی بچه بودم...ما بچه بودیم وقتی مامان بابامون قهر بودن ارامش بیشتری داشتبم وقتی حرف میزدن دعوا میشد میگفتیم کاشکی قهر بودن

میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙                   ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسمش با خودشه:ب چ ه!!!  خدایی از بچه چه انتظاری داری؟ هر کی بهش بیشتر محبت کنه وابسته تر میشه ...

بخدا مثه پروانه دورشم

یه داداش کوچیکم داره که اصلا نمیزارم احساس بزرگی بش دست بده سعی میکنم هر کاری واسه اون میکنم برا اینم بکنم حتی یه بوس 

باباش دائم دعواش میکنه

با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم

دختر منم همینه..یبار تو دعوا داشتم میرفتم خونه بابام شوهرم التماس میکرد نرو میگف بابا بزار بره(۴سالش ...

آخه چهار ساله ک عقل نداره 

بزرگ شه میفهمه اشتباه گفته 

عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
منم همیشه طرف بابام میگرفتم الان که بزرگ شدم طرف مامانمو ...چون بچه بودم منطق نداشتم...میشه خواهش کن ...

عزیزم 

بخدا انقدر کوتاه میام ولی بعضی وقتا دیگه جونم به لب میرسه

نه که همو نخایم 

پری که میشم یهو دیوونه میشم تحملم کم ميشه 

شاید یه منظور دیگه داشته اینو گقته قصد نداشته بیشتر ناراحت بشی مثلا گریه کنی اروم شی یا مثلا دعوا ب ...

نه بابا

بهش میگفت اصلا ولش کن بیا با هم بریم فیلم ببینیم

ولش کن مامان بد بیتربیته