تایپیک_خاردار مدیر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3670 عنوان دلم شکست | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 23 پست با شوهرم دعوام شد دخترم تو پنج ساله کلا با من دعوا میکرد و به باباش میگفت مامانو ول کنانقد حرفای باباشو تکرار کردمن دیوانه وار دوسش دارم ولی الان اصلا دیگه نمیتونم بش محبت کنم با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم 1400/05/04 | 02:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروسکموفرفری عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 5700 از بابااااش😭 آخه بچه پنج ساله چی میفهمهدو سال دیگه می خنده ب این کارششاید ظاهرا تو آدم بده بودی یا شروع کننده جنگ بودی عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
سپیده۷۸ عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 1195 منم همیشه طرف بابام میگرفتم الان که بزرگ شدم طرف مامانمو ...چون بچه بودم منطق نداشتم...میشه خواهش کنم جلو بچه دعوا نکنین؟؟ من دیشب داشتم گریه میکردم از یاد دعواشون وقتی بچه بودم...ما بچه بودیم وقتی مامان بابامون قهر بودن ارامش بیشتری داشتبم وقتی حرف میزدن دعوا میشد میگفتیم کاشکی قهر بودن میشه لطفا برای اینکه بتونم مادر یه بچه سالم باشم ایت الکرسی برام بخونین و من مدیونتون بشم؟💙 ☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃
تایپیک_خاردار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3670 اسمش با خودشه:ب چ ه!!! خدایی از بچه چه انتظاری داری؟ هر کی بهش بیشتر محبت کنه وابسته تر میشه ... بخدا مثه پروانه دورشمیه داداش کوچیکم داره که اصلا نمیزارم احساس بزرگی بش دست بده سعی میکنم هر کاری واسه اون میکنم برا اینم بکنم حتی یه بوس باباش دائم دعواش میکنه با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم
عروسکموفرفری عضویت: 1400/02/08 تعداد پست: 5700 دختر منم همینه..یبار تو دعوا داشتم میرفتم خونه بابام شوهرم التماس میکرد نرو میگف بابا بزار بره(۴سالش ... آخه چهار ساله ک عقل نداره بزرگ شه میفهمه اشتباه گفته عضو گروه رز سبز -وزن اولیه 60-وزن هدف 55
تایپیک_خاردار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3670 منم همیشه طرف بابام میگرفتم الان که بزرگ شدم طرف مامانمو ...چون بچه بودم منطق نداشتم...میشه خواهش کن ... عزیزم بخدا انقدر کوتاه میام ولی بعضی وقتا دیگه جونم به لب میرسهنه که همو نخایم پری که میشم یهو دیوونه میشم تحملم کم ميشه با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم
تایپیک_خاردار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3670 یعنی مقصر شمایین تو دعوا که دخترت اینجوری گفته؟ نمیدونم مقصر دوتامونیم ولی طرف باباش بود که کاری به مامان نداشته باش بزار گریه کنه با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6493 شاید یه منظور دیگه داشته اینو گقته قصد نداشته بیشتر ناراحت بشیمثلا گریه کنی اروم شی یا مثلا دعوا بخوابه
تایپیک_خاردار مدیر استارتر عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 3670 شاید یه منظور دیگه داشته اینو گقته قصد نداشته بیشتر ناراحت بشی مثلا گریه کنی اروم شی یا مثلا دعوا ب ... نه بابابهش میگفت اصلا ولش کن بیا با هم بریم فیلم ببینیمولش کن مامان بد بیتربیته با افتخار ترک،اهل ساوه، عاشق قم
شنیز عضویت: 1398/11/07 تعداد پست: 6493 خب باهاش صحبت کن ببین چی ازت دیده ناراحت شده که طرف باباشو گرفته البته دخترا بابایی هستن