2777
2789
عنوان

ننه سایت من

| مشاهده متن کامل بحث + 188856 بازدید | 1604 پست
واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
.
.
.
.
.

.
یه چیز جالب

.
.

.
سه ساعت بعد

.
.
.
.
.
.
بیایین تا براتون بگم.........................
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.خاک به سر ننه شوشو داشت به النگوهام چپ نگاه میکرد خدا به حق 5 تن ازش نگذره

بگو امین

.

.
.

.
.
.

.
.
.
آپلود عکس
برایم مهم نیست از بیرون چگونه به نظر می آیم... کسانی که درونم را می بینند برایم کافیند... برای آن هایی که از روی ظاهرم قضاوت میکنند حرفی ندارم... با خود می گویم بگذار همان بیرون بمانند...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچم با مخ خورده زمین چی کار کنم اگه شوشو بیاد بفهمه کارم زاره

ببرش دکتر

برسونش اورژانس

چقدر بیخیالی

اب میوه بده بخوره

بچه ها بالا اورد وایییییییییییییی رفته تو دستشویی

همچنان ننه وظیفه شناس توی نی نی سایته
خانومای محترم خواهرای گلم
دست همتون درد نکنه واقعا خلاقیت بعضیا نمره بیست داره!!!!

خانومای گل ، این تاپیکهای خاص و راهنمایی های اعضای محترم سایت ، جدا از نگاه طنز گونه میتونه برای ما تلنگری باشه که کمی به خودمون بیایم و با خودمون فکر کنیم که این راهنمایی هایی که به صاحب تاپیک میدیم واقعا شدنیه یا اینکه آیا خود ما حاضریم این روشها رو به کار ببندیم؟
اگر همیشه صاحب تاپیک رو مثل خواهر خودتون بدونین و به خودتون بگید اگر خواهرم چنین مشکلی داشت آیا واقعا همین نظرو بهش میدادم، شاید خیلی از نظراتمون رو اصلا عنوان نمیکردیم!

تو این سایت انواع و اقسام عضو با انواع و اقسام افکار و نظرات وجود داره، به این فکر کنید که همین یه حرف یا نظر کوچیک ما شاید برای طرف مقابل یه راهنمایی بزرگ محسوب بشه و واقعا اونو به کار ببنده اونوقته که آدم به خودش اجازه نمیده هر نطر یا راهکاری رو عنوان کنه علی الخصوص در مورد روابط زن و شوهر که راهکارای عجیب و غریب میدن و چه بسا به خاطر یه حرف کوچیک شما یه رابطه زن و شوهری به هم بخوره!
یکی از دوستام که خودم به شخصه در جریان مشکلاتش بودم تاپیک زده بود و از دلتنگیاش و کم محلی شوهرش میگفت من وقتی تاپیکشو خوندم دقیقا میدونستم مشکلش چیه و چرا شوهرش اینجوری شده ، ولی راهنماییهای خانومای محترم دود از سرم بلند کرد! حالا واقعا اگر این خانوم خواهر خودشون بود حاضر بودن به خواهرشون بگن حتما شوهرت سرش جایی گرمه؟؟؟؟
پس خانومای گل لطفا و خواهشا هر راهکاری میخواین بدین اول در موردش فکر کنید و ببنید این نظر شما چه تاثیری میتونه روی فرد درخواست کننده داشته باشه و تا اونجاییکه میتونید از راهنماییهای مثبت و کارا استفاده کنید و طرف رو خوشحال و خوشبین کنید نه مایوس و ناامید!
ی عده از کاربرا فقط برای گذارن وقت تاپیک میزنن و در نهایت کاری که دلشون بخواد انجام میدن ! بارها دیدم چند صفحه راهنمائی شده اما در نهایت صاحب تاپیک رو حرف خودش اصرار داره خوب این وسط یکی نیست بگه عزیزم اگه اومدی نظر خواهی و میخوای همفکری بگیری پس چرا مرغت فقط ی پا داره
متاسفانه ی عده هم هستند که فقط با کپی برداری و بدون تحقیق میان تاپیک میزنن و اطلاعات غلط میدن حتی زحمت نمیکشن چند تا سایت مختلف سرچ کنند !!

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بچه ها بیاین کمک

جونم چی شده؟؟؟

بچه ها من و شوشو یه مقدار پول جمع کردیم میخایم یه سفر بریم کیش اگه میشه یه هتل خوب که قیمتشم مناسب باشه معرفی کنین .ممنون

منو شوشو ماه پیش دبی بودیم عزیزم برید دبی

شما که میخاین برین مسافرت 5 شیش میلیون بذارید روش برید انتالیا. ما دو هفته س از ترکیه برگشتیم انقد خوب بود

وااا دبی و ترکیه کجاست؟؟ عزیزم برید پاریس حیف نیست پولتو خرج کیش کنی. 20 میلیون بذار روش برو فرانسه ما همین الان از فرانسه برگشتیم

کسی ظرفشویی ال جی داره کارکردشو بهم یاد بده

ماشین ظرفشویی فقط بوش

من مامانم خواهرم داداشم زن عموم عمم زن داییم همه بوش داریم

فقط بوشششششششش

بوششششششششش بوشششششششششش بوششششششش
یه اصطلاحاتی هم به کار میبرن من خودم به شخصه فک میکنم اگه اصلشو بگم بی شک آسمون به زمین میاد و قیامت میشه!!!

مثل:

پری

شوشو

پی پی

آز

شوت شدم بیرون(هنوزم نفهمیدم در چه مواقعی استفاده میشه)

فعلا همینا تو ذهنم بود شمام اگه چیزی به ذهنتون رسید بگید.

سز

جوجو

خار شو

مار شو

تل

اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.