خانومای محترم خواهرای گلم
دست همتون درد نکنه واقعا خلاقیت بعضیا نمره بیست داره!!!!

خانومای گل ، این تاپیکهای خاص و راهنمایی های اعضای محترم سایت ، جدا از نگاه طنز گونه میتونه برای ما تلنگری باشه که کمی به خودمون بیایم و با خودمون فکر کنیم که این راهنمایی هایی که به صاحب تاپیک میدیم واقعا شدنیه یا اینکه آیا خود ما حاضریم این روشها رو به کار ببندیم؟
اگر همیشه صاحب تاپیک رو مثل خواهر خودتون بدونین و به خودتون بگید اگر خواهرم چنین مشکلی داشت آیا واقعا همین نظرو بهش میدادم، شاید خیلی از نظراتمون رو اصلا عنوان نمیکردیم!
تو این سایت انواع و اقسام عضو با انواع و اقسام افکار و نظرات وجود داره، به این فکر کنید که همین یه حرف یا نظر کوچیک ما شاید برای طرف مقابل یه راهنمایی بزرگ محسوب بشه و واقعا اونو به کار ببنده اونوقته که آدم به خودش اجازه نمیده هر نطر یا راهکاری رو عنوان کنه علی الخصوص در مورد روابط زن و شوهر که راهکارای عجیب و غریب میدن و چه بسا به خاطر یه حرف کوچیک شما یه رابطه زن و شوهری به هم بخوره!
یکی از دوستام که خودم به شخصه در جریان مشکلاتش بودم تاپیک زده بود و از دلتنگیاش و کم محلی شوهرش میگفت من وقتی تاپیکشو خوندم دقیقا میدونستم مشکلش چیه و چرا شوهرش اینجوری شده ، ولی راهنماییهای خانومای محترم دود از سرم بلند کرد! حالا واقعا اگر این خانوم خواهر خودشون بود حاضر بودن به خواهرشون بگن حتما شوهرت سرش جایی گرمه؟؟؟؟
پس خانومای گل لطفا و خواهشا هر راهکاری میخواین بدین اول در موردش فکر کنید و ببنید این نظر شما چه تاثیری میتونه روی فرد درخواست کننده داشته باشه و تا اونجاییکه میتونید از راهنماییهای مثبت و کارا استفاده کنید و طرف رو خوشحال و خوشبین کنید نه مایوس و ناامید!