دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 عنوان قیمت طلا 118 بازدید | 6 پست دوستای گلم بنظرتون اگ رئیسی بیادروکارقیمت طلاپایین نمیاداکثرامیگن میادپایین موندم بخرم الان یاواستم پاییزاینابخرم؟؟!! دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰ 1400/05/03 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50519 مواظب باش نترکی کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
سوان۰شیدا عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 1902 نمیدونم ما که درحال حاضر نت نداریم خداکنه ارزون بشه با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3650 خداکنه ارزون بشه یکم پول دارم دوست دارم طلا بخرم ولی چیز خاصی نمیشه.طلاهامو فروختم واسه خونه اما تا خواستم بخرم گرون شد میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 خداکنه ارزون بشه یکم پول دارم دوست دارم طلا بخرم ولی چیز خاصی نمیشه.طلاهامو فروختم واسه خونه اما تا ... منم برازمین فروختم باگرمی۷۳۰😓الانم دیگ نمیتونم بخرم دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3650 منم برازمین فروختم باگرمی۷۳۰😓الانم دیگ نمیتونم بخرم باز خوبه اونموقع فروختی من ۱۲۰بود فروختم چند ماه بعدش شد ۵۰۰بعد از اونم که مثل موشک رفت بالا میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 باز خوبه اونموقع فروختی من ۱۲۰بود فروختم چند ماه بعدش شد ۵۰۰بعد از اونم که مثل موشک رفت بالا خوب الان شماخونه داری دیگ عزیزممن نهزمین گرفتیمک بااین گرونیاحتی ی اجرم نمیتونیم بخریم دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰