دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 عنوان قیمت طلا 117 بازدید | 6 پست دوستای گلم بنظرتون اگ رئیسی بیادروکارقیمت طلاپایین نمیاداکثرامیگن میادپایین موندم بخرم الان یاواستم پاییزاینابخرم؟؟!! دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰ 1400/05/03 | 19:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آناتا عضویت: 1393/03/13 تعداد پست: 50537 مواظب باش نترکی کاشکی دنیا یادش بره ما رو، نبینیم طلوع آفتاب رو
سوان۰شیدا عضویت: 1396/10/04 تعداد پست: 1901 نمیدونم ما که درحال حاضر نت نداریم خداکنه ارزون بشه با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3003 خداکنه ارزون بشه یکم پول دارم دوست دارم طلا بخرم ولی چیز خاصی نمیشه.طلاهامو فروختم واسه خونه اما تا خواستم بخرم گرون شد نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 خداکنه ارزون بشه یکم پول دارم دوست دارم طلا بخرم ولی چیز خاصی نمیشه.طلاهامو فروختم واسه خونه اما تا ... منم برازمین فروختم باگرمی۷۳۰😓الانم دیگ نمیتونم بخرم دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 3003 منم برازمین فروختم باگرمی۷۳۰😓الانم دیگ نمیتونم بخرم باز خوبه اونموقع فروختی من ۱۲۰بود فروختم چند ماه بعدش شد ۵۰۰بعد از اونم که مثل موشک رفت بالا نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
دودرنگی مدیر استارتر عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 976 باز خوبه اونموقع فروختی من ۱۲۰بود فروختم چند ماه بعدش شد ۵۰۰بعد از اونم که مثل موشک رفت بالا خوب الان شماخونه داری دیگ عزیزممن نهزمین گرفتیمک بااین گرونیاحتی ی اجرم نمیتونیم بخریم دودرنگی 😍 وزن هفته قبل۵۶ونیم وزن فعلی۵۶ونیم وزن هدف۵۰😍😍😍😍قدمم۱۶۰