2777
2789
عنوان

فال

54 بازدید | 7 پست

سلام ب همگی 

بچه ها شما چقد ب فال قهوه و تاروتو این چیزا اعتقاد دارین؟ من امروز فال گرفتم دقیقا ۳ جور اتفاق برام توضیح داد 

کلا اعصابم ریخته بهم شما چقد ب این چیزا اعتقاد دارین چقد میشه رو این چیزا حساب کرد؟

اعتقاد ندارم جهله و خرافات سمت این چیزای بیخودی نرو بعدا میفهمی حتی یه کلمشم درست نبوده

جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔                                     درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه چه چرت و پرتی تفت داده؟

گفت خیلی حسود دارین با حرفاشون میخوان بین تو و شریک احساسیتونو خراب کنن چند سریم تا اینکه کلا همه چی بهم بخوره میرسیم و از این حرفا 

گفت خیلی حسود دارین با حرفاشون میخوان بین تو و شریک احساسیتونو خراب کنن چند سریم تا اینکه کلا همه چی ...

حالا نگفته کلا نمیرسی که ولی کلا چرت گفته ولش کن چرا میرین سراغ این چیزا که بعدش دنبال راست و دروغش باشین؟

جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔                                     درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕
حالا نگفته کلا نمیرسی که ولی کلا چرت گفته ولش کن چرا میرین سراغ این چیزا که بعدش دنبال راست و دروغش ...

نمیدونم یهویی کنجکاو شدم🥲 گفتم ببینم شماهاهم اعتقاد دارین یا ن 

نمیدونم یهویی کنجکاو شدم🥲 گفتم ببینم شماهاهم اعتقاد دارین یا ن 

الکی گفته جز خدا هیچ کسی آینده رو نمیدونه