helen78 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 462 عنوان فال 54 بازدید | 7 پست سلام ب همگی بچه ها شما چقد ب فال قهوه و تاروتو این چیزا اعتقاد دارین؟ من امروز فال گرفتم دقیقا ۳ جور اتفاق برام توضیح داد کلا اعصابم ریخته بهم شما چقد ب این چیزا اعتقاد دارین چقد میشه رو این چیزا حساب کرد؟ 1400/05/03 | 17:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_ماه_نقره_ای عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 542 اعتقاد ندارم جهله و خرافات سمت این چیزای بیخودی نرو بعدا میفهمی حتی یه کلمشم درست نبوده جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔 درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕
helen78 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 462 اعتقاد ندارم جهله و خرافات سمت این چیزای بیخودی نرو بعدا میفهمی حتی یه کلمشم درست نبوده خیلی فکرمو خراب کرده اعصابم خورد شده 😭
دختر_ماه_نقره_ای عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 542 خیلی فکرمو خراب کرده اعصابم خورد شده 😭 مگه چه چرت و پرتی تفت داده؟ جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔 درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕
helen78 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 462 مگه چه چرت و پرتی تفت داده؟ گفت خیلی حسود دارین با حرفاشون میخوان بین تو و شریک احساسیتونو خراب کنن چند سریم تا اینکه کلا همه چی بهم بخوره میرسیم و از این حرفا
دختر_ماه_نقره_ای عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 542 گفت خیلی حسود دارین با حرفاشون میخوان بین تو و شریک احساسیتونو خراب کنن چند سریم تا اینکه کلا همه چی ... حالا نگفته کلا نمیرسی که ولی کلا چرت گفته ولش کن چرا میرین سراغ این چیزا که بعدش دنبال راست و دروغش باشین؟ جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔 درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕
helen78 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/05 تعداد پست: 462 حالا نگفته کلا نمیرسی که ولی کلا چرت گفته ولش کن چرا میرین سراغ این چیزا که بعدش دنبال راست و دروغش ... نمیدونم یهویی کنجکاو شدم🥲 گفتم ببینم شماهاهم اعتقاد دارین یا ن
دختر_ماه_نقره_ای عضویت: 1400/05/03 تعداد پست: 542 نمیدونم یهویی کنجکاو شدم🥲 گفتم ببینم شماهاهم اعتقاد دارین یا ن الکی گفته جز خدا هیچ کسی آینده رو نمیدونه جهل مردمم منو سخت به درد میاره💔 درخواست دوستی نمیپذیرم لطفا درخواست ندید💕