2777
2789
عنوان

دکتر پرستارا بیان لطفا...

116 بازدید | 9 پست

دوست من  میگه مادرش دو هفته بعد از زدن واکسن بستری شده و اصرار داره که دکتر گفته بخاطر واکسن ویروس تو بدنش فعال شده و بیمارستان پر بود از عوارض بعد واکسن که همه ویروس تو بدنشون فعال شده بوده. حالا با چه اعتمادی واکسن بزنیم😐

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مادرمنم دقیقا بعد واکسن اینطوری شد، الان تو تخت ای سی یو.....فقط خدا کنه زنده بمونه....لعنت به ...

کرونا گرفتن یا برا سما هم گفتن که ویروس فعال شده؟

کرونا گرفتن یا برا سما هم گفتن که ویروس فعال شده؟

کرونا گفتن به همراه همه خواهرام و یکی از برادرام و بچه هاشون...والله هنوز جواب قانع کننده ایی ندادن....بقیه شون بعد چندروز خوب شدن ولی مادرم هنوز اوضاعش وخیمه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....
کرونا گفتن به همراه همه خواهرام و یکی از برادرام و بچه هاشون...والله هنوز جواب قانع کننده ایی ندادن. ...

عزیزم ایشالا خوب میشن ولی دوز اول اصلا ایمنی نداره کاش بیشتر مراقب میبودین ولی مطمئنم خوب میشن😍

عزیزم ایشالا خوب میشن ولی دوز اول اصلا ایمنی نداره کاش بیشتر مراقب میبودین ولی مطمئنم خوب میشن😍

ممنون عزیزم....ولی اگه خوب شد عمرا اگه بزاریم نوبت دوم  واکسنش رو بده....ما که دیگه اعتماد نداریم 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود.....