2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دخترم دوسالشه اینطور شده ،از هردوگوش ،همین هفته متوجه شدیم

میدونم تو دلت چی میگذره . روزام خیلی سخته دخترمو میبینم قلبم تیکه تیکه میشه سردرگمم . خدا کمکمون کنه سعی میکنم قوی باشم 

من دوساله دچار مشکل کم شنوایی عصبی شدم الان ۲۴سالمه. ازداجم کردم خیلی میترسم بچه بیارم اونم این مشکل براش پیش بیاد برای خودم مادر زادی نبوده هدفونو هندزفری زیاد استفاده کردم عصبای گوشم کم کم ضعیف شد کسی براش پیش اومده ک خودش دچار کم شنوایی باشه واسه بچشم پیش بیاد خیلی میترسم😔

سلام دوست گلم،از استرس هم امکان داره ،دخترمن بعد طلاق با مادرشه بعد یکسال بردش تست شنوایی دکتر گفته 30درصد مشکل شنوایی داره.بعد کلی ازمایش واین چیزا دکترگفت استرس  وترس باعث شده،از پارسال زیادتر نشده،

دنیاهنوزقشنگیهاش روداره ولی من دیگه کور شدم.🌹
من دوساله دچار مشکل کم شنوایی عصبی شدم الان ۲۴سالمه. ازداجم کردم خیلی میترسم بچه بیارم اونم این مشکل ...

دوست گلم ربطی،نداره به هیچ وجه،،خیالتون راحت ،،مطمعن باشید فرزندانتون سالم  میشه،به لطف خدا 

دنیاهنوزقشنگیهاش روداره ولی من دیگه کور شدم.🌹
من دوساله دچار مشکل کم شنوایی عصبی شدم الان ۲۴سالمه. ازداجم کردم خیلی میترسم بچه بیارم اونم این مشکل ...

سلام عزیزم ربطی نداره  حتما ک بچه ایی سالم بدنیا مارین به لطف خدا فقط اگه اشکال نداره از مشکلاتی که دارین بهم میگین خیلی سخته ؟

یک راه هست که شنوایی فرزندتون برگرده ولی خب تلاش و اعتقاد بالایی می‌طلبه،کتاب فراسوی شفای زندگی امیر همتی و ماورای طبیعی شدن دکتر جودیسپنزا رو مطالعه کنید تا حد زیادی متوجه میشید که از چه راهی می‌تونید شنوایی فرزندتون رو برگردونید.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
میدونم تو دلت چی میگذره . روزام خیلی سخته دخترمو میبینم قلبم تیکه تیکه میشه سردرگمم . خدا کمکمون کنه ...

پسرم تحت نظر پزشک ویتامین از جمله امگاسه و مولتی ویتامینها مصرف میکنه و شنواییش خیلی خیلی فرق کرده

مصرف ویتامینها بطور مداوم،خیلی تاثیر داره،امگا3و مولتی ویتامینها از جمله ویتامین ای ب سی ،تجربه دارم

منم این مشکلو دارم میشه راهنمایی کنید

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
تروخدا چرا اینجوری میکنیمنم ۳۰سالمه عصبم مشکل داره کم شنوام تجویز سمعک داستم .جه لشکال داره.یکی چشمش ...

سلام عزیزم  شما مشکل درک گفتار هم دارین ؟ هر دو گوش ؟  و چند دسیبل ضعیف هستن ؟  ممنون میشم جواب پیامم بدین🙏🙏

🌹�ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹