2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام کی هست کجا هست؟

سلام

حکیم خیر اندیش خیی معروفه توی اینترنت سرچ کن به احتمال زیاد تهران هستند

آدرس، شماره تلفن و پیج اینستاش رو توی گوگل بزن پیدا کن

علت کم شنوایی فرزندتون چیه؟ به خاطر پرده گوش هست؟

من 3 سال پیش یه کلیپ دیدم که میگفت ناشنوایی مادرزادی رو خوب کرده 

خالا شما هم پیشش برو ضرر نداره

اما بچه تون چون کوچیکه کاشت حلزون نمی دونم انجام میدن یا نه ولی اونم فکر کنم خوب باشه  

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
خیلی ممنونم الهی حاجت روابشی هیچ وقت بد نبینی ممنون ک وقت گذاشتی در پناه خدا دوست عزیز

تروخدا چرا اینجوری میکنی

منم ۳۰سالمه عصبم مشکل داره کم شنوام تجویز سمعک داستم .جه لشکال داره.یکی چشمش ضعیفه یکی گوشش.شما مادری.مادر باید قوی باشه‌این خواست خداست.صلاحمونم خدا میدونه.ما کی باشیم ک خرده بگیریم

فقط برا پسرم دعا کن مامانی کوثر دلم خیلی شکسته ی 

تروخدا خودتو قوی نشون بده جلوش.من موج تشنجم دارم‌.گوشمم کم شنواس.من خودم با خودم مشکلی ندارم ولی زمانای ک مامانم بخاطرم گریه میکنه اعصابو روانمو بهم میریزه.تروخدا اگ مامان میشید مامان قوی ای باشید.تروخدا خودتو جمع و جور کن.روی خواست خدا حرف نزن.چشمم مث گوشه.چ فرقی داره.ضعیف میشن.ناشکری نکن‌خدا قهرش میگیره ها.

تروخدا خودتو قوی نشون بده جلوش.من موج تشنجم دارم‌.گوشمم کم شنواس.من خودم با خودم مشکلی ندارم ولی زما ...

الان بچت بیشتر از اینکه به گوش نیاز داشته باسه به مامانی قوی نیاز داره.اعتماد بنفسشو با گریه هات ازش نگیر لطفا..اون ب خودش میگه پس من مشکل دلرم ک مامانم گریه میکنه.نخیر مشکلی نداره.

بله چهارسالشه کاشت حلزون کردیم البته چون بیماری های دیگه هم داره جواب نداد کاشت

پدر منم گوشاش هر دوتا سکته کرد سمعک گرفت الانم چون مشکلات دیگه ای داره میگه با سمعک نمیشنوم خیلی ناراحت میشم خدایش

منم دخترم دوسالشه اینطور شده ،از هردوگوش ،همین هفته متوجه شدیم

سلام

یعنی هر دو گوش دخترتون دچار سکته شده

حتما برید پیش متخصص گوش و حلق و بینی و تزریق کورتون در گوش انجام دهید حتما حتما زود ببرید تا زمان طلایی رو از دست نده

حکیم خیر اندیش انگار تهران هستند من آدرس ایشون رو ندارم میتونید از اینستا یا سرچ توی گوگل ببینید میتونید آدرس ایشون رو پیدا کنید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...