2777
2789
شنواییم که دیگه برنگشت.من ام ار ای رو پیش دکتر گوش بردم گفت چیز مهمی نیست یه تودست هر ۶ ماه بیا برات ...

چه جالب 

پس همون توده ک میگن روی عصب گوش ایجاد میشه باعث کری ناگهانی ایجاد میشه هست براتون 

من مشکلی از بابت شنوایی درظاهرندارم توتستم یمقدارگفت ضعیفه نسبت به صداهای ریز آروم 

نمی‌دونم فکرم مشغوله گفت دوماه داروبخور بیا 

من پیش فلوشیپ گوش هم رفتم اصلاهیچی نگفت 

شماازقبل سابقه عفونت قارچی گوش یاضربه یامشکل دیگه نداشتید؟؟راستش استرس دارم بببخش زیادسوال میپرسم

وخدایی که بشدت کافیست
من اگه عکس شنوایی سنجیم روبزاری ازش سردرمیاری چی به چیه؟ اگ عصب مشکل ببینه قابل برگشت عست توبه تاپی ...

ببین متخصص گوش بهم اولش گفت اگه مشگل از اعصاب فقط اگه بلافاصله بعد از ناشنوایی بری دکتر کورتن فقط اون موقع جواب میده.قبل از اینکه برم ام ار ای دکتر دگزا تو گوشم دوجلسه تزریق کرد و سه روز هم پردنیزولون به داد.البته من دیر رفتم دکتر و مشگلم کلا چیز دیگه بود.جراح مغزو اعصاب نمودار شنواییمو دید گفت خیلی کمه شنواییت تقریبا هیچ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین متخصص گوش بهم اولش گفت اگه مشگل از اعصاب فقط اگه بلافاصله بعد از ناشنوایی بری دکتر کورتن فقط او ...

راستش من تواین ۱ماه دوباردکتررفتم ولی نتیجه ای نگرفتم یکی گفت به صداحساسی 

اون یکی گفت عصب گوشت ملتهبه 

شنوایی گفت فعلاخوبهولی من دردم غیرقابل تحمله 

حالا میرم باز یجادیگه 

شماازگوشتون دیگ نمیشنوید یعنی اگر زودتراقداام میکردی درمان داشت ؟ 

وخدایی که بشدت کافیست
راستش من تواین ۱ماه دوباردکتررفتم ولی نتیجه ای نگرفتم یکی گفت به صداحساسی  اون یکی گفت عصب گوش ...

فکر نکنم چون توده باعث کم شنواییم شده و عصب اسیب دیده.به نظرم متخصص مغزو اعصاب برو ببین چی میگه ان شالله که چیزی نیست.ولی تهوعت و دردت بی دلیل نیست پیگیری کن حتما

شنواییم که دیگه برنگشت.من ام ار ای رو پیش دکتر گوش بردم گفت چیز مهمی نیست یه تودست هر ۶ ماه بیا برات ...

عزیزم سمعک استفاده میکنی؟

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
شوهر من 2 سال پیش عصب های گوش راستش از کار افتادند و به اصطلاح سکته گوش می کنه هر چی آمپول و دارو ا ...

لطفا اگ پیاممو دیدی تا ده روز اینده جواب بده بابامم همین مشکلو پیدا کرده دکتر شوهر شما کی بود؟

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
لطفا اگ پیاممو دیدی تا ده روز اینده جواب بده بابامم همین مشکلو پیدا کرده دکتر شوهر شما کی بود؟

چند روزه بابات اینجوری شده؟

حتما بره دکتر گوش و حلق و بینی و ازش بخواد داخل گوشش کورتون تزریق کنه

بهترین درمانش همینه

زمان طلایی رو از دست ندید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
چند روزه بابات اینجوری شده؟ حتما بره دکتر گوش و حلق و بینی و ازش بخواد داخل گوشش کورتون تزریق کنه ...

از چهارشنبه رفت دکتر بهش یه بسته قرص داده فقط صدتا خیلی نگرانشم ک دیگ نشنوه

امام زمان خوبم 🥺دعا کن خط قرمزا رو رد نکنم 🙏🤲.   به حق این شب❤️ نیمه شعبان ۱/۱۲/۱۶
از چهارشنبه رفت دکتر بهش یه بسته قرص داده فقط صدتا خیلی نگرانشم ک دیگ نشنوه

یکی از گوشاش مشکل دار شده؟

قرص به تنهایی کافی نیست. باید توی گوشش آمپول کورتون تزریق کنه. به دکترش بگید یا دکترش رو عوض کنید.

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
یکی از گوشاش مشکل دار شده؟ قرص به تنهایی کافی نیست. باید توی گوشش آمپول کورتون تزریق کنه. به دکترش ...

بله یکی از گوشاشه

اره اگ بتونم متقاعدش کنم حتما میبرمش یه جای بهتر

[QUOTE=200379485]شما ک اینطور هستین چه مشکلاتی دارین اخه من پسرم ۵ سالشه اینجوری شده این رو کیفیت زندگیتون تاثیر داشت ...[/QUOTE

همسایه ی  ما ۲ تا گوشش مشکل عصب داره و نمیشنوه .دکتر گفته کاشت حلزون اصلا جواب نمیده .اگه تحریم برداشته بشه از طریق علم سلولهای بنیادین میشه انجام داد .چون هنوز علمش ایران نیومده .با نگرانی کاری نمیشه کرد .مدام توسل کن تا خود خدا درد رو داده درمانش هم بزار جلوی پات . باید مدام ختم برداری خسته و ناامید از رحمت خدا نباش .مداومت کردن در دعا حتما جواب میده.