2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که بهترین اتفاقات برای پسرتون رقم بخوره و خدا بهش نظری کنه    

خیلی ممنونم الهی حاجت روابشی هیچ وقت بد نبینی ممنون ک وقت گذاشتی در پناه خدا دوست عزیز

مخصوصا ک الان تو ی سنی هست برا یادگیری به مشکل میخوره براش دعا کنید توروخدا 

عزیزم درسته یه مقدار شنوایی کم میشه اما هنوز هم شنوایی داره و مشکل خاصی نیس با سمعک 100 درصد بهترم میشه

به این فکر کن بعضی بچه ها کامل نابینا و ناشنوا هستند اما درس میخونن و برای خودشون زندگی خوبی دارن

وقتی بدتر از اینا دارن زندگی می کنن 100 درصد پسر شما مشکل خاصی  نخواهد داشت

من وقتی شوهرم رو دکتر برده بودم دکتر میگفت چند سال پیش یه دختر 24 ساله 2 تا گوشش رو در اثر عصب ازدست داد و اتفاقا معلم هم بوده

گاهی میگم خدا رو شکر شوهرم 2 تا گوشش اینجوری نشده

باز پیش دکترای دیگه هم برید و برای کاشت حلزون بپرسید

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
منم یه دفعه شنوایی گوش چپم و از دست دادم متاسفانه رفتم ام ار ای یه توده خوش خیم پشت سرم بود که همون ...

عزیزم اگه هستی لطفاً بیاکارت دارم 

شماعلایمت چیبود دردهم داشتی من خیلی درددارم وخارش یکمم ازدردزیادحالت تهوع دارم شنوایی سنجیم ک رفتم بدکترنشون دادم گفت عصب گوشت ضعیف شده خیلی ناراختم بعدیه گوشم هست  ولی ام ارای ننوشت برام میشه شمایکم ارعلایمت یکی واینکه چیکارکردی تونت خوندم نوشته بود ک اکثرکسایی ک یکطرفه درگیر ضعف عصب گوش میشن ممکنه تومور نوروم اگوستیک داشته باشن 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم اگه هستی لطفاً بیاکارت دارم  شماعلایمت چیبود دردهم داشتی من خیلی درددارم وخارش یکمم ازدر ...

سلام عزیزم برو ام ار ای خیالت راحت شه.من گوشم یه دفعه ای شد.اول صدای گرفتی مثل اینکه آب توش باشه و هو هوی باد ولی یه مدت بعد این علائما قطع شد گاهی وزوز داشتم الانم که عمل کردم گوشم گاهی یه وز وز حفیف داره.درد نداشتم.فقط گرنمو به سمت راست میچرخوندم یکم درد میگرفت

بهتره بری متخصص مغزو اعصاب برات ام ار ای بنویسه

بنظرت برای این مشکل به متخصص گوش و حلق نگم ؟؟چپن امروز مطب بودم حرفی آرام آرای نزد 

من وزوزندارم به درد خیلی شدیدکه به گردنم وسرم وپس سرم میزنه کلافم

شماشنواییتون خوبه 

شنوایی سنجی اصلا قدرت تشخیصی داره بنظرت ؟؟

دکترخوب سراغ داری بهم معرفی کنید هم گوش هم مغزاعصاب 

شماتومورنوروم آکوستیک داشتی ؟

وخدایی که بشدت کافیست
بهتره بری متخصص مغزو اعصاب برات ام ار ای بنویسه

من اگه عکس شنوایی سنجیم روبزاری ازش سردرمیاری چی به چیه؟

اگ عصب مشکل ببینه قابل برگشت عست توبه تاپیک بچه ها نوشته بودن زیرده روزباکورتون قابل برگشته 

بشمانگفت علتش چیه ؟

وخدایی که بشدت کافیست
بنظرت برای این مشکل به متخصص گوش و حلق نگم ؟؟چپن امروز مطب بودم حرفی آرام آرای نزد  من وزوزندا ...

شنواییم که دیگه برنگشت.من ام ار ای رو پیش دکتر گوش بردم گفت چیز مهمی نیست یه تودست هر ۶ ماه بیا برات ام ار ای بنویسم ببینیم اندازش تغییر میکنه یا نه ولی من ام ار ای رو بردم پیش متخصص مغزو اعصاب گفت فورا باید توده رو برداری ..بهش گفتم متخصص گوشم اینجور گفته به گفت اونا سر درنمیارن.به نظرم متخصص مغزو اعصاب بری خیالت راحتتر میشه