2777
2789
تو مدرسه بخواد بزاره میگم نکنه بچه ها چی بگن رو روحیش تاثیر بزاره 

عزیزم اینجا دیگه هنر شماست که روحیه اش رو بسازید

کسانی بودند که دست و پا نداشتند مدرسه عادی رفتن توی یک شاخه درسی یا ورزشی موفق هم بودند پشت همه اینا یه پدر و مادر محکم و قوی بوده

یه روز توی تلویزیون یه دختر 20 ساله 2 تا دست نداشت. اون دختره میگفت پدرم نذاشت احساس کنم با بچه های دیگه فرق دارم و الان هم توی یه ورزش مدال طلا گرفته بود.

میتونید به موقع از یک مشاور خوب کمک بگیرید تا تبدیل به بحران و افسردگی نشه.

ضمنا سمعک های الان خیلی کوچیکه سمعک نامرئی هم فکر کنم هست یه سمعکی بگیرید که خیلی توی چشم نباشه

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اینجا دیگه هنر شماست که روحیه اش رو بسازید کسانی بودند که دست و پا نداشتند مدرسه عادی رفتن تو ...

چون ی گوشش کامل شنوایی نداره باید سمعک پشت گوشی استفاده کنه اصلا عرضه اینکه بتونم قوی باشم ندارم ک اینگار هیچ مشکلی نیست همش بهش نگاه میکنم گریم میگیره 

من ی گوشمو ک میگیرم صدای خودم تو سرم میپیچه یعنی پسرمم همینجوره

راستش من گاهی برای همدردی با شوهرم یه گوشم رو میگیرم تا متوجه بشم اون چی میکشه

شوهرم اوایل میگفت صدای وزوز یا هوهو توی گوشم میاد اما الان چیزی نمیگه فکر کنم بهتر شده 

البته من خیلی نمی پرسم چون خودش میگفت: برام عادی شده و با سوال اطرافیان بیشتر حساس میشم 

با یه گوشم میشنوم.گاهی سخته.ولی تا خودم نگم کسی متوجه نمیشه

شما تو چند سالگی این مشکل براتون پیش اومد هیچ وقت فک اینکه سعک بزارید کردین ببخشید من سوال زیاد میپرسم اخه این پسرم باهش ک حرف میزنم میگه ولم کن مامان من میشنوم

راستش من گاهی برای همدردی با شوهرم یه گوشم رو میگیرم تا متوجه بشم اون چی میکشه شوهرم اوایل میگفت ...

بنظر من ک خیلی سختع واقعا کاش میشد پیوند زد من خودم میگفتم از گوشم پیوند بزنن 

شما تو چند سالگی این مشکل براتون پیش اومد هیچ وقت فک اینکه سعک بزارید کردین ببخشید من سوال زیاد میپر ...

من الان ۳۴ سالمه اول اردیبهشت تقریبا اینجور شدم.به نظرم یه ام ار ای برین تا خیالتون راحت شه

چون ی گوشش کامل شنوایی نداره باید سمعک پشت گوشی استفاده کنه اصلا عرضه اینکه بتونم قوی باشم ندارم ک ا ...

من به شما حق میدم 

خدا نکنه برای بچه آدم مشکلی پیش بیاد 

من هنوز بعد از 2 سال برای شوهرم ناراحتم و گاهی میگم خدایا اون یکی گوشش رو خیلی حواست بهش باشه 

ولی هیچ جلوی بچت گریه نکن

این توی روحیه اش تاثیر بد میزاره

اون با یه گو هم میتونه زندگی کنه و آینده درخشانی داشته باشه

اما گریه های شما یا حتی یه حرف ممکنه اونو گوشه نشین کنه و فکر کنه واقعا مشکل داره و با بقیه فرق داره

من الان ۳۴ سالمه اول اردیبهشت تقریبا اینجور شدم.به نظرم یه ام ار ای برین تا خیالتون راحت شه

ام ار ای دادم چون چند وقت پیش بد راه میرفت گفت احتمالا داره تومور باشه ولی خداروشکر چیزی نبود تو مشهد بهترین دکتر بردمش ولی خدارو هزار بار شکر ک چیزی نبود ما نه فامیلیم نه چیزی تازه من همه غربالگری ها رو تو حاملگی انجام دادم نمیدونم اصلا چرا اینجوری شد