2777
2789
عزیزم یکی از فامیل های شوهرم وقتی جوون بوده توی گوشش مورچه میره  میره کلینیک گوشش رو شستشو بده ...

واقعا یعنی مشکلی نداره همش میگم خداکنه منم اینجوری بشم ک پسرمو درک کنم اینقدر گوشمو میگیرم ک پسرمو درکش کنم ک گوشم درد گرفته اینقدر گریه کردم بچم میگه من دارم میمیرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش اینجوری شنوایی نصف میشه مثلا من هر وقت با شوهرم خرید میرم باید طرف چپش باشم و باهاش حرف بزنم. ...

امیدوارم همیشه خوشبخت باشین عزیزم مرسی ازین ک وقت گذاشتی

نه گفتن پرده گوشش سالمه من خودم میگم شاید اونجا این اتفاق براش افتاده ولی اونجا فقط چشش باد کرد ک بر ...

شاید قبلا مشکل دار شده اما چون بچه اس نفهمیده

سکته گوش خیلی آروم و بی سر و صدا رخ میده

یه روز صبح شوهرم گفت: گوش راستم کیپ شده و نمی شنوه

اما بچه شما شاید مثلا پارسال اینجوری شده اما بچه که کیپ شدن گوش رو نمی فهمه

بچتون سرماخوردگی شدید داشته؟ شاید به خاطر اون مشکل دار شده

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
شاید قبلا مشکل دار شده اما چون بچه اس نفهمیده سکته گوش خیلی آروم و بی سر و صدا رخ میده یه روز صبح ...

اره کلا مریض زیاد میشه همش تو چشمم هست بچم بس ک شیرین زبونی و مهربونه یکمم تپلی همش تو چشمه خوبه عقیقشم کردیم ولی نمیدونم خدا صلاحش چی بود ک اینجور شد بچم 

واقعا یعنی مشکلی نداره همش میگم خداکنه منم اینجوری بشم ک پسرمو درک کنم اینقدر گوشمو میگیرم ک پسرمو د ...

عزیزم اینجور افراد مشکل خاصی ندارن

فقط یه مقدار شنواییشون کمتر میشه 

میگم این فامیل شوهرم معلمه- شوهر و 2 تا بچه داره همه با یه گوش

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم اینجور افراد مشکل خاصی ندارن فقط یه مقدار شنواییشون کمتر میشه  میگم این فامیل شوهرم معل ...

من ی گوشمو ک میگیرم صدای خودم تو سرم میپیچه یعنی پسرمم همینجوره

منم یه دفعه شنوایی گوش چپم و از دست دادم متاسفانه رفتم ام ار ای یه توده خوش خیم پشت سرم بود که همون باعث ناشنواییم شد عمل کردم توده رو برداشتم تقریبا سه هفته پیش

دکتر گفت شنوایی دیگه برنمیگرده