2777
2789
بله چهارسالشه کاشت حلزون کردیم البته چون بیماری های دیگه هم داره جواب نداد کاشت

الهی از خدا غافل نشو هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه من خیلی امید وارم برا پسرم نذر کردم هرشب براش حدیث کسا و زیارت عاشورا میخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی از من بشنو هیچ هیچ هیچ هیچ درمانی بجز سمعک و کاشت حلزون نداره گشتم نبود نگرد نیست

من دارم دیووونه میشم از بس فکرو خیال کردم همش میگم خدایا درد دادی درمونشم بده 

متاسفم عزیرم منم دیر متوجه شدم یبار از پله افتاد گوشش داغ و قرمز شد ولی ی ۱۰ دقیقه ای بود خوب شد اکه ...

یعنی بخاطر همون پله این اتفاق افتاد؟؟؟؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

الهی از خدا غافل نشو هر غیر ممکنی رو ممکن میکنه من خیلی امید وارم برا پسرم نذر کردم هرشب براش حدیث ک ...

من ۶ ساله پشت در خونه خدا نشستم

به اندازه تمام موهای سرم صداش زدم 

در زدم

در رو باز نکرد ولی من همون جوری خسته پشت در نشستم😔

خدایا🥰❤🥰منو با مهربونی بغل کن

عزیزم یکی از فامیل های شوهرم وقتی جوون بوده توی گوشش مورچه میره 

میره کلینیک گوشش رو شستشو بدهند

من نمی دونم چی توی گوشش می ریزن که پرده گوشش پاره میشه و الان حدود 20 ساله با یه گوش فقط میشنوه - تازه معلمم هست

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
سمعک برای گوشی هست که یه مقدار شنوایی داشته باشه حتی کم اگه عصب گوش کامل از بین بره و هیچ شنوایی ند ...

از پسرمنم کامل قطع ی سمعکی گفتن اسمش کراس بود رو تا گوشش باید بزاره ک از اون ک سالمه به اون یکی دیگه منتقل کنه هرچی بهش میگم قبول نمیکنه میگه میشنوم 

من دارم دیووونه میشم از بس فکرو خیال کردم همش میگم خدایا درد دادی درمونشم بده 

درد بی درمان داده

امروز صبح من به پهنای صورت گریه کردم گفتم خدایا من بریدم من خسته ام چررررررراااااااامن م

من ۶ ساله پشت در خونه خدا نشستم به اندازه تمام موهای سرم صداش زدم  در زدم در رو باز نکرد ولی ...

عزیزم شماهم همین مشکلو دارین ی گوش شنوایی ندارین ؟ منم مشهدم رفتم حرم حتما سلامتو به امام رضا میرسونم 

مطمئنید که عصب گوشش آسیب دیده چون با افتادن از پله عصب گوش که آسیب نمی بینه شاید پرده گوشش آسیب دی ...

نه گفتن پرده گوشش سالمه من خودم میگم شاید اونجا این اتفاق براش افتاده ولی اونجا فقط چشش باد کرد ک بردم نشون دادم گفتن مشکلی نداره واینکه گوشش ی دقیقه قرمز بود خوب شد اصلا فک نمیکردم اینجوری بشه شایدم براثر بیماری بود ویروس نمیدونم خودمم اینقدر فک کردم دیوونه شدم 

شما ک اینطور هستین چه مشکلاتی دارین اخه من پسرم ۵ سالشه اینجوری شده این رو کیفیت زندگیتون تاثیر داشت ...

راستش اینجوری شنوایی نصف میشه

مثلا من هر وقت با شوهرم خرید میرم باید طرف چپش باشم و باهاش حرف بزنم. اگه طرف راستش باشم حرفم رو نمی فهمه و درست نمی شنوه

وقتی با تلفن حرف می زنه دیگه نمی تونم مطلبی رو بهش متذکر بشم - چون موبایلش روی گوشی که میشنوه هست و گوش دیگه اش نمی شنوه که بخوام چیزی رو بهش بگم و یادآوری کنم

اگه یه مقدار ازش دورتر باشم باید ولووم صدام رو بالاتر بیارم تا بهتر بشنوه اگه یواش بگم نمی فهمه

اگه جای شلوغ باشه و مهمونی باشیم بخوام صداش کنم باید خیلی بلند صداش کنم وگرنه به خاطر صدای زیاد سخت متوجه میشه

ولی با همه اینا خدا رو شکر می کنم چون هنوز هم شنوایی داره و تاثیر مخربی توی زندگیمون نذاشته 

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...
عزیزم شماهم همین مشکلو دارین ی گوش شنوایی ندارین ؟ منم مشهدم رفتم حرم حتما سلامتو به امام رضا میرسون ...

اسی درخواست دوستی بده می خوام پبغامم رو ببری به امام رضا نشون بدی همون نوشته ای که برات می نویسم ببر بگیر رو به روی حرم به امام رضا بگو می خوای جواب اینو چی بدی