2789
عنوان

تهمت زدم

453 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها تا پیکای قبلیم هست شوهرم خیلی زیرابی میره چندباااااری مچش رو‌گرفتم،شغلش جوریه ک دوروز خونس دورز کار،اون دوروزی ک‌نیست من با دوتا بچه یکسالونیمه میرم‌خونه بابام یعنی بزور میبرنم نمیزازن تنها بمونم

از وقتی شوهرم خیانت کرده اصلا بهش اعتماد ندارم یعنی کاریم‌نکنه باز بهش شک دارم افسرده شدم،بعد دوروز تز کار اومد،اومدیم خونمون رقتم حموم دیدم روی جای صابونی چندتا موی بللند اویزون قلبم ریخت یهو تنم لرزید گوشام داغ شد،گفتم دیدی باز یکاری کرده،موهای من که اینقد بلند نیست،موهامو کندم اندازه گرفتم دیدم دقیقا اندازه موهامه دقیقا همرنگو هم جنس موهامه😣یادم اومدم ک من موهامو سری پیش ک خونه بودیم ماسک‌گزاشتم تند تند شچنه کردم گزاشتم رو جا صابونی موهای خودمه

اخه زمانی ک باردار بودم چند وقت خونه نبودیم اومدم خونه دیدم تو دستشویی یه عععععاااااالمه موهای بلند خیلییی بلند قشنگ تا پایین باسن میشد،یه عالمه دستمال کاغذی ک تو پلاستیک بود سرشم گره زده بود،شوهرم می‌گفت کار من نیست،وای دوباره یادداوری شد واسم حالم بد شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگفتی کار اجنه هست.مرتیکه نکرده حداقل حواسشو جم کنه متوجه نشی. اه اه بی لیاقت

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

فقط میتونم بگم خدا مردهای چشم هرزه وزنهای ج.نده یه هیزو نسلشونو از زمین بکنه .متاسف شدم بهت منم مشکل تورو دارم افسرده شدم شوهرم بهم خیانت نکرد ولی یه جور دیگه جبران کرد منم حالم  بد میشه فقط میخام بدونم شوهرت از کجا د چه جوری زن پیدا میکنه میاره اصلان نمیترسه براش دردسر بشه .فقط میتونم بگم باید باهاش کنار بیای و زیاد خودتو اذیت نکنی وبرای خودت حدوحدود بذاری در مقابله شوهرت

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
میگفتی کار اجنه هست.مرتیکه نکرده حداقل حواسشو جم کنه متوجه نشی. اه اه بی لیاقت

اینفدر خنگه یقول داداشش خیلی سادس از خودش همش مدرک جا میزازه راحت میشه قهمید

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان
فقط میتونم بگم خدا مردهای چشم هرزه وزنهای ج.نده یه هیزو نسلشونو از زمین بکنه .متاسف شدم بهت منم مشکل ...

شوهرم چهره خیلی جذابی داره،قد بلندو بامزس،هر دختری رو رفته توکارش جواب رد نشنیده،بعضیاشون نمیدونستن زن داره یعضیاشونم میدونستن،خیلیارو فهمیدمو ثابت کردم ولی باز انکار  میکنه

عزیزم شاید حامله بودی واقعا خیانت نکرده باشه کدوم آدم عاقلی مدرک جرم به این بزرگی رو میزاره جلو چشم ...

نه بابا هزاربار دیدم چت هاشو‌دیدم دختره خودش اعتراف‌کرد بهم هزارار ثابت کردم ولی شوهرم انکار میکنه نمیخواد منو از دست بده باهام‌خوبه دوسم داره همچی برام تهیه میکنه ولی با اینکاراش دیگ جونی برام نمونده اینقد حرص میخورم زیر بغل سمت سینه چب یچیز تیز میکشه میزنه ب گردنم و کتفم،دیگ بریدم،باباش گفت ادم نشد خودم طلاقتو میگیرم‌نمیزارم ن تو رو ن بچه هاتو ببینه از خرج بچه هام‌میزنه نمیزارم شما کمبود حس کنین،ولی بازم حس‌میکنم شوهرم با دونفر هست یچیزایی دیدم تو‌گوشیش اخرین بار هفته پیش ک یه شماره پیام داد بهش یعنی ازم سرد نشدی؟

آدم خائن لایق بخشش نیست...

😔

پس چرا ماها دشویی میریم اونجا پر مو نمیشه🖐😐

شاید از قصد موهاشو ریخته من ببینم،رو اشغالی پر بود تو پلاستیک گوله گوله بود تو‌کاسه توالت همینجور اویزون بود،تو یقیه حوله تن پوشم رژ صورتی بود چند جاش،یا پسرم وقتی دو سه ماهه بود شوهرم با خودش بردش بیرون وقتی اورد دیدم رو لباس پسرم رژ جیگری گرفته

من تموم عمرمو‌گزاشتم واسش،شوهرم واقعا لیاقت منو نداشت،حروم شدم

شوهرم چهره خیلی جذابی داره،قد بلندو بامزس،هر دختری رو رفته توکارش جواب رد نشنیده،بعضیاشون نمیدونستن ...

بعضیاشون 😳خیلیاشون😳اسی راست میگی .پس شما حکمت ت خونه اش چیه ؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
بعضیاشون 😳خیلیاشون😳اسی راست میگی .پس شما حکمت ت خونه اش چیه ؟؟

منظورم از بعضیاشون  طی این چند ساله هروقت با یکی بود