2789
عنوان

تهمت زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 20 پست
نه بابا هزاربار دیدم چت هاشو‌دیدم دختره خودش اعتراف‌کرد بهم هزارار ثابت کردم ولی شوهرم انکار میکنه ن ...

خیلی دل داری موندی😔😔😔😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
خیلی دل داری موندی😔😔😔😔😔

قلبی برام‌نمونده،تپش قلب میگیرم هزارتا مشکل پیدا کردم،مپهام همش سفیذ شده،یچیمم میشه میمیره نمیدونم دیگ چ‌مرگشه

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید از قصد موهاشو ریخته من ببینم،رو اشغالی پر بود تو پلاستیک گوله گوله بود تو‌کاسه توالت همینجور او ...

چقدرررد عجیب😑😑😑معلومه از قصد بوده

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
من تموم عمرمو‌گزاشتم واسش،شوهرم واقعا لیاقت منو نداشت،حروم شدم

از همه جیزایی ک میبینی مدرک نگهدار.

اگه دوسش داری نمیتونی ازین دعاها و اینا بگیری براش سر و گوشش نجنبه، اخه میگی همه چیش خوبه.اگرم بریدی و نفرت داری ازش مدرک جمع کن وجدا شو.عکس بگیر از پیاما و هرچی میبینی

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
از همه جیزایی ک میبینی مدرک نگهدار. اگه دوسش داری نمیتونی ازین دعاها و اینا بگیری براش سر و گوشش نج ...

تو سراغ داری دعا نویس خوب

سلام دوست قشنگم اگر میشه برای مشکلم یه صلوات بفرست،تا با دعای شما مشکلم حل شه و مریضیه خطرناکی نباشه بمونم بالاسر بچه هام واینکه حالا که شوهرم خودش اعتراف کرده و پشیمونه دیگه واقعا بهم خیانت نکنه   التماس دعای فراوان
تو سراغ داری دعا نویس خوب

ن والا عزیزم.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.