2821
2789
عنوان

۴کیلو کم کردم😍

233 بازدید | 24 پست

۶۹بودم شدم۶۵.حدود ۲۰روزه۳تابرنامه ورزشی نصب کردم هروز انجام میدم، غذامم اصلا کم نکردم😑فقط نوشابه نمیخورم دیگه😁

اگ خواستید بگید عکس برنامه رو بدم وخیلی خوشحالم فک نمیکردم بتونم لاغرکنم اونم توی ۲۰روز

میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟

زود عکس بده😃

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزار دیگه

میگفت عاشق که بشی ترکت میکنن💔 میگفت دلبسته بشی ترددت میکنن💔 میگفت پول داشته باشی دنیا رو خریدی وگرنه میڱذره یه عمری تو هیچ خوشی ای ندیدی💔 بیچاره منی که فکر میکرد تو واقعی دوسش داری✨ زندگی قشنگ نیس فقط اداشو در میاره⚡ از همه رسیدنا ما فقط دستمون به غم رسید✨ قبل تو هبچکس بعد تو هیچکس✨ آرزو کنم برگردی برگشتن بلدی؟:) برای آرامش دلم صلوات میفرستی خواهر؟💛 خدایا منو به مراد دلم برسون خودت می‌دونی که چقدر تو دلم پر گریه هس🥺⁦❤️⁩ ممنونم خدا جونم ممنونم بهترین خدا ممنونم واسه همه چی ممنونم ⁦⁦☘️⁩⁦❤️⁩ من می‌دونم که خدا منو بالاخره به مراد دلم میرسونه چون من به خدای مهربونم ایمان دارم😍 خدایا شکرت واسه همه چی🙃⁦❤️⁩ شکرررررر خدا جوووونم😊⁦❤️⁩ 

بااجازه اسکرین گرفتم❤

کاش من4کیلو اضافه میکردم 

منم به نوشابه هیچ وقت لب نمیزنم 

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

بچه هه پس چرا من کم نمیکنم هییییچی

مشکل از کجاست اخه

۷۰ کیلوام...اون ورزش کاهش وزن در سی روزو نصب کردن دریغ از یک کیلو ک من کم کنم روز ۱۸ هم ام اما هیچی کم نکردم

تازه تو غذاهامم رژیمم

باید چیکار کنم اخه مشکل از کجاست

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

واااااای اسی منم امروز روز اوله با این برنامه ها شروع کردم امبدوارم منم نتیجه بگیرم.

اسی جون شمام تایم های استراحته بینش ۳۰ ثانیه بود؟؟؟

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز