2777
2789
عنوان

بتا ۲ دهم

1198 بازدید | 8 پست

سلام من  خرداد ماه رابطه داشتم و آخرین رابطه ام ۲۶ خرداد بود که همیشه جلوگیری داشتم 

۳ تیر ۳ خون ریزی داشتم و و دوباره ۲۹ تیر۲ روز خون ریزی داشتم فردای خون ریزی ک لک بینی داشتم بیبی چک تست کردم یه سایه افتاد ک بزور دیده میشد سه روز تکرار کردم و همش سایه میوفتاد امروز رفتم بتا دادم که ۲ دهم بود از آخرین رابطه ام  ۳۶ روز میگذره احتمال داره من باردار باشم؟؟؟

نه دیگه منفیه

آخه من با اینکه خرداد رابطه داشتم و تیر اصلا نداشتم یعنی حداقل کم کم ۳۴ روز میگذره از رابطه با جلوگیری و بتا ۲ دهم شد ولی دکتر گفت یه هفته بعد دوباره ازمایش بده یعنی واقعا امکانش هست ؟اون هاله سایه تو ۳ تا بیبی واسه چی بوده؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من با اینکه خرداد رابطه داشتم و تیر اصلا نداشتم یعنی حداقل کم کم ۳۴ روز میگذره از رابطه با جلوگی ...

بتای دو دهم دیگه کاملا منفیه 

زیر ده منفیه

من با بتای 8 و بی بی چکای مثبت دکترم احتمال خارج از رحمی داد سریع فرستادم سونو واژینال که دیگه بعد سونو پریود شدم 

چون بی بی چکام پررنگ نمیشد بعد 48 ساعت همشون کمرنگ بود خط دومش

به این میگن بارداری شیمیایی لقاح صورت میگیره ولی لانه گزینی انجام نمیشه 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بتای دو دهم دیگه کاملا منفیه  زیر ده منفیه من با بتای 8 و بی بی چکای مثبت دکترم احتمال خارج ا ...

من الان بعد رابطه ۳ تیر و ۲۹ تیر خون ریزی داشتم امروز صبح بتا دادم مطمعن باشم باردار نیستم ؟یا منم باردار بودم سقط سده ؟

بتای دو دهم دیگه کاملا منفیه  زیر ده منفیه من با بتای 8 و بی بی چکای مثبت دکترم احتمال خارج ا ...

چرا کسی تو تایپک های من نمیاد استرس دارم آخه خیلی ازخانوما میگن ما با بتای۲ باردار شدیم و پریودی هم تو دوران حاملگی خیلیا داشتن 

چرا کسی تو تایپک های من نمیاد استرس دارم آخه خیلی ازخانوما میگن ما با بتای۲ باردار شدیم و پریودی هم ...

سلام عزیزم شما باردار بودین؟ چ جوری پریود شدین؟ منم ۲۰روز تاخیر دارم بتامم۲

خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍