2777
2789
عنوان

بی بی چک

91 بازدید | 18 پست

سلام خانوما یه سوال دارم کی دقیقا از بی بی چک استفاده باید کرد؟یعنی مثلا قبل پریود هم بزنی اگر باردار باشی برای اون ماه نشون میده یا بایدصبر کرد نا از موعد بگذره؟

بذار از موعد رد بشه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فردا باید پریود شم طاقت نیاوردم امروز زدم منفی بود 12 روز از اقدامم میگذره 

منم امروز زدم منفی بود البته ۱۰ روز مونده تا پریودم چه حس عجیبیه اولین بار بود زدم من

من همه حالتهای بارداری و داشتم قبل پری بیبی زدم منفی شده بود ولی روز موعد قشنگ دوتا خط پررنگ افتاد و ...

وااای چه باحال خدا کنه واسه منم باشه این ماه به امید خدا ، چه حالتهایی داشتی؟

چقد عجولی تو آخه ۱۲روز اقدام🤦

روز 15 سیکل فقط اقدام داشتیم 

خوب چیکار کنم فردا باید پریود شم این چن ماه همش 4 روز جلو مینداختم این ماه هنوز نشدم گفتم بزنم شاید مثبت شد😐

کی بزنم؟ 

بذار از موعد رد بشه خیلی کم پیش میاد قبل موعد نشون بده

خب پس دلم گرم شد چون زدم و منفی بود نمیدونم والا هرچی خدا بخواد ۱۰ روز تا مودم مونده خیلی عجولم من 

وااای چه باحال خدا کنه واسه منم باشه این ماه به امید خدا ، چه حالتهایی داشتی؟

خودم باورم نمیشد دستام می‌لرزید.نافم دورش سوزن سوزن میشد درد شدید پری کمر درد سرگیجه حالت تهوع 

شدی آرامش کل این زندگی👩‍👧
خودم باورم نمیشد دستام می‌لرزید.نافم دورش سوزن سوزن میشد درد شدید پری کمر درد سرگیجه حالت تهوع 

من فقط زیر دلم حالت سوزن سوزن داره و تخمدانام درد میکنه ولی علائم دیگه ندارم نمیدونمم شایدم سرما خورده زیر دلم 

چهار ماه  این ماه فقط یک روز تونستیم اقدام کنیم فولیکول هم 15 بود دو روز قبلش سونو رفته بودم

ایشالا ک میشی نگران نباش فردا اگه نشدی صبر کن تا سه روز بعد ی بی بی چک بزن

من فقط زیر دلم حالت سوزن سوزن داره و تخمدانام درد میکنه ولی علائم دیگه ندارم نمیدونمم شایدم سرما خور ...

ایشالا ک هرچی بخوای همون بشه عزیزم❤️