2777
2789
عنوان

خیلی خجالتیم

229 بازدید | 15 پست

وقتی کسی باهام حرف میزنه یواش جوابشو میدم خیلییی خجالتیم نمیدونم چرا

یا کسی قربون صدقم میره بازم نمیتونم جوابشو بدم

خالمو خیلی دوس دارم ینی حاظرم جونمو واسه خودشو پسرش بدم(پسرش ۲ سالشه) ولی اصلا نمیتونم بگم دوست دارم(خالم)

یه رهکار بدید بخدا خودمم خسته شدم میریم مهمونی اصلا حرف نمتونم بزنم:(((((((((

جدی‌دِحس‌زندگی‌نی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول بگو کی قربون صدقت میره😂😂😂

جلو آیینه تمرین کن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

من فقط و فقط تو مجازی و چت پررو و حاظر جوابم و راحت قوربون صدقه میرم ولی از نزدیک مثل گااااومممم اه😑😑😑😑دو شنبه مبخوام برم کلاس از الان استرس گرفتم چجوری با مربیم و بقیه ارتباط بگیرم

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

کم کم تو جمع ها شروع کن به صحبت کردن ،قبلش یکی دو تا مثلا میگم خاطره یا حرف جالب تو ذهنت داشته باش بگو اینطوری دیگه راه می افتی،یکیم فعالیت های اجتماعیت رو زیاد کن رفتن تو اجتماع عین تمرینه

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست
مرسی گلم

خواهش مبکنم

اي دير يافته با تو سخن مي گويم ،بسان ابر که با توفان،بسان علف که با صحرا،بسان باران که با دريا،بسان پرنده که با بهار،بسان درخت که با جنگل سخن مي گويد،زيرا که من ريشه هاي تو را دريافته ام،زيرا که صداي من،با صداي تو آشناست

من مثل شما خیلی خجالتی بود ولی الان هی بگی نگی بهترم خجالتی هستم هنوز ولی نه بشدت گذشته، این کارها رو کردم:

اول از جلو آینه شروع کردم با خودم حرف زدن، دوم عروسکهای دوران بچگیم رو چیدم روی صندلی فرض کردم اینها آدمن شروع کردن براشون حرف زدن، سوم تکی با افراد حرف زدن و بعدش یه نفر رو کردم دو نفر و بعد کردم سه نفر، یهویی نه ولی کم کم بهتر که شدم برای جمع کوچیک مثلا شش نفر حرف زدن ولی هنوز برای جمع بیشتر از شش نفر حرف زدن برام سخته

گر نگهدار من آن است که سنگ را در بغل شیشه نگه میدارد