2777
2789
عنوان

جوش صورت

254 بازدید | 26 پست

سلام من ۳۳ سالمه الان یک سال ونیمه ک صورتم هر روز مرتب روزی دوسه تا جوش میزنه قبل این سنم میزد ها ولی خیلی کمتر یکسال ونیمه ک افتصاح شده جای همسون مونده بس ک دکتر رفتم خسته شدم هیچ کدوم از داروهلشون جواب نمیده چقد قرص خوردم چقد ضدحوش چقد هزینه کردم انگار ن انکار صورتم مرتب هر روز روزی دوسه تارو میزنه بدون توقف مشکل هورمونیم ندارم دکتر اخریم بار گف بیا میکرونیلدینگ میترسم اینم برم جواب نده بنظرتون چکار کنم ایقد جوش و جای جوش و چال رو صورتم ایحاد شده ک بدم میاد تو اینه نگا کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی یه لیوان کاسنی بخور و ب صورت موضعی هم‌بزن

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

واسه جوشا روزی دوبار صبح و شب صابون کیوپ بزن یخورده ماساژ بده بعد بشور

چیز شیرین نخور

زود زود حموم برو

تضمین میکنم خوب میشه بعده چند ماه

واسه گودی هم که راهی جز لیزر سابسیژن میکرو ... نی

شازده کوچولو : فرق دوس داشتن و عاشق شدن چیه ؟ اگع یک گل رو دوس داشتع باشی اونو میچینی ولی اگع عاشقش باشی هر روز بهش آب میدی و مراقبشی :) وجود ط تنها دلیله امید به فرداس ♥️ به سلامتی پدری که ساقی نبود اما عرق میریخت ما میخوردیم ..!

منم همینطورم دکترم گفته آزمایش عفونت و کبد چرب و کلیه باید بدم 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤

اول برو ی ازمایش بده شاید هورمونی باشه

دوم هر ماه حجامت کن تا خونت صاف شه(بیشتر جوش ها مال خون کثیفه)   سویق عدس غلظت خونتو کم میکنه اگ بتونی بخوری واقعا تاثیر داره 

یه داروی دیگم هس به اسم داروی صافی خون اونم اگه ۵ بسته مصرف کنی شگفت زده میشی 

من خودم صورتم پر جوش بود اینارو مصرف کردم عالی شدم

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
واسه جوشا روزی دوبار صبح و شب صابون کیوپ بزن یخورده ماساژ بده بعد بشور چیز شیرین نخور زود زود حموم ...

من فعلا دوباره راهیم ک جوش نزنه تاذبعد بزسم ب حای جوش و لک و چال