2777
2789
عنوان

جوش صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 26 پست
اول برو ی ازمایش بده شاید هورمونی باشه دوم هر ماه حجامت کن تا خونت صاف شه(بیشتر جوش ها مال خون کثیف ...

تمام ازمایشا انجام دادم یکسال ونیمه بس ک دکتر رفتم خسته شدم اصلا یک روزم ول نمیکنه ....فوق العاده چربه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تمام ازمایشا انجام دادم یکسال ونیمه بس ک دکتر رفتم خسته شدم اصلا یک روزم ول نمیکنه ....فوق العاده چر ...

تا حالا به دکتر های طب اسلامی مراجعه کردی؟ 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
تا حالا به دکتر های طب اسلامی مراجعه کردی؟ 

اره رفتم یچی داد بزای غلظت خون ی ضد لک داد رب الوچه انار سکنجبین داد همون ضد لکش صورتمو خرابتر کرد ژدم خوب شد ول کردم بحالت بدی صورتم شد پر جوش ریز چربی زیر پوستی ک همونا رو یکسال زمان بزد درمان کرد دکتر 

شمام مرتب هر روز حوش میزنه؟؟؟من سنمم کم نیست ک ....نمیفهمم واقعا چمه

من ۲۴ سالمه هر روز جوش میزنه یه مدت میرم پاکسازی خوب خوب شده بود چند روز قبل یهو کل صورتم پر جوش شد 

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
من ۲۴ سالمه هر روز جوش میزنه یه مدت میرم پاکسازی خوب خوب شده بود چند روز قبل یهو کل صورتم پر جوش شد& ...

منم خیلی رفتم میکرودرم اصلا همچی برام بی فایده س......دکتر کف بیا میکرونیلدینگ اینم نمیدونم جواب میده یا نه میترسم بدتر شم 

منم خیلی رفتم میکرودرم اصلا همچی برام بی فایده س......دکتر کف بیا میکرونیلدینگ اینم نمیدونم جواب مید ...

اصلا روحیه برام نمونده قبل پاکسازی خیلی بهتر بود امروز یه ازمایش کلی میرم ببینم شاید مشکل داخلی دارم  

گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند                           مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم                   خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤
اصلا روحیه برام نمونده قبل پاکسازی خیلی بهتر بود امروز یه ازمایش کلی میرم ببینم شاید مشکل داخلی دارم ...

وای منم همینجور اصلا دوست ندارم تو اینه نگا کنم همش جوش خال لک چال وای ک هرچی بگم بده صورتم  

وای منم همینجور اصلا دوست ندارم تو اینه نگا کنم همش جوش خال لک چال وای ک هرچی بگم بده صورتم   & ...

خسته شدم خدا لعنت کنه این دکترو قبلا چندتا رو پیشونیم و چند تا رو گونم جوش بود الان کل کل صورتم جوشه

خسته شدم خدا لعنت کنه این دکترو قبلا چندتا رو پیشونیم و چند تا رو گونم جوش بود الان کل کل صورتم جوشه

من ایقد صورتم سفید بود الان  لکه های قهوه ای بززگم بوحود اومده روش علاوه بر جوشا و جای جوشا