سلام من ۳۳ سالمه الان یک سال ونیمه ک صورتم هر روز مرتب روزی دوسه تا جوش میزنه قبل این سنم میزد ها ولی خیلی کمتر یکسال ونیمه ک افتصاح شده جای همسون مونده بس ک دکتر رفتم خسته شدم هیچ کدوم از داروهلشون جواب نمیده چقد قرص خوردم چقد ضدحوش چقد هزینه کردم انگار ن انکار صورتم مرتب هر روز روزی دوسه تارو میزنه بدون توقف مشکل هورمونیم ندارم دکتر اخریم بار گف بیا میکرونیلدینگ میترسم اینم برم جواب نده بنظرتون چکار کنم ایقد جوش و جای جوش و چال رو صورتم ایحاد شده ک بدم میاد تو اینه نگا کنم
تمام ازمایشا انجام دادم یکسال ونیمه بس ک دکتر رفتم خسته شدم اصلا یک روزم ول نمیکنه ....فوق العاده چر ...
تا حالا به دکتر های طب اسلامی مراجعه کردی؟
😐🤦♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊 یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک...
اره رفتم یچی داد بزای غلظت خون ی ضد لک داد رب الوچه انار سکنجبین داد همون ضد لکش صورتمو خرابتر کرد ژدم خوب شد ول کردم بحالت بدی صورتم شد پر جوش ریز چربی زیر پوستی ک همونا رو یکسال زمان بزد درمان کرد دکتر