2777
2789
عنوان

نظر بدین لطفن🌼

102 بازدید | 19 پست

من وزنمو از ۸۸ به ۶۶ رسوندم بعد وقتی لاغر شدم همه اطرافیانم مثله دوستام که همیشه واقعیتو بهم میگن میگن خیلی خوب شدی ولی پدر و مادرم میگن چیه خودتو لاغر کردی صورتت خیلی بد شد البته من کلن هم از نظر خودم هم از نظر دیگران خوشگلم ولی پدر مادرم دخترای تپل و سفید و شبیه روستایارو دوست دارن چون خودشون روستایین ولی همه دوستام شهری و باکلاسن من میخوام بیشتر لاغر کنم ۵۸ شم ولی موندم چیکار کنم لاغر کنم؟نکنم؟یه چیزی میخوام به شدت برای تپلی صورتت🥺

تپل و سفید روستای 

شهری لاغر و باکلاس 

چه همه چیو به هم ربط میدین. 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

تپل و سفید روستای  شهری لاغر و باکلاس  چه همه چیو به هم ربط میدین.

نه نگفتم چاقا روستایین گفتم دختر از نظرشون رفتارای روستایی طور داشته باشه توهین نشه من خودم خیلی دوستام تپلن

خب داره راست میگه بنده خدا چرا ناراحت میشین  تفکر امروزی روس لاغری هست  روستایی ها از لا ...

والا ما روستایمم 

حتی مادر شوهرمم با ما میاد باشگاه و استخر که وزنش زیاد نشه‌

نمیدونم شما کدوم روستایین 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
والا ما روستایمم  حتی مادر شوهرمم با ما میاد باشگاه و استخر که وزنش زیاد نشه‌ نمیدونم شما ...

چه خوب افرین به شما 

هر چی مریضیهست تو چاقی هست اینا که با افزایش وزن سنشون میره بالا کلی بیماری میاد سراغشون 

حالا من خودم هر روز با مامانم سر همین کل دارم

والا ما روستایمم  حتی مادر شوهرمم با ما میاد باشگاه و استخر که وزنش زیاد نشه‌ نمیدونم شما ...

به کسایی که عقیده کهنه دارن عقاید قدیمی به اصطلاح میگن روستایی به کسایی که با کلاسم میگن شهری اینا اصطلاحه وگرنه من منظورم مکان زندگی نیست