2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر شما بخاطر یه کشور دیگه عشقمو ترک کنم و با خانوادم برم؟ 

این سوال خیلی شخصیه،بستگی به رابطه تون داره ،به صمیمیت با خانواده تون.واقعا مسئله یک کشور خارجی نیست توی سوالتون حتی شهر دیگه ای هم برید این سوال باز پیش میاد،نمیگم احساس رو دخالت ندین ولی خیلی جامع همه چیز رو در نظربگیرید اگر رابطه چندین ساله ست که پروژه ازدواجتون روش قرار داره باید خیلی جدی با شخص مقبلتون بررسیش کنید

این سوال خیلی شخصیه،بستگی به رابطه تون داره ،به صمیمیت با خانواده تون.واقعا مسئله یک کشور خارجی نیست ...

سه سال باهمیم هیچ بدی ندارم خیلی همو دوست داریم ولی خانوادم میگن ۲۱ سالته شوهرت نمیدیم بایدم بیای با ما ولی عشقم نمیتونه بیاد چون یه مشکل داره نمیتونه خارج بشه از کشور بخدا دیگه نمی‌دونم چیکار کنم سه روز غذا نخوردم فقط گریه میکنم عشقمم گریه می‌کنه هر چه قدر زنگ میزنه میگه بزارید بیام خواستگاری میگن شوهر نمیدیم 

کاربر قدیمی ولی به دلایلی رفتم از سایت و بعد از دوسال برگشتم ❤️
سه سال باهمیم هیچ بدی ندارم خیلی همو دوست داریم ولی خانوادم میگن ۲۱ سالته شوهرت نمیدیم بایدم بیای با ...

با این اوصاف ازدواج منفی هست،خانواده هم تصمیمشون کاملا جدی هست؟

با این اوصاف ازدواج منفی هست،خانواده هم تصمیمشون کاملا جدی هست؟

آره کاملا . پسره واقعا خوبه مشکلی نداره ولی اینا کلا با ازدواج مخالفن نمی‌دونم چیکار کنم منو دارن میبرن به زور 

آره کاملا . پسره واقعا خوبه مشکلی نداره ولی اینا کلا با ازدواج مخالفن نمی‌دونم چیکار کنم منو دارن می ...

با یک مشاور حرف بزنید که یک تصمیم عاقلانه که هیچ کس نرنجه گرفته بشه،ولی بنده شخصا اگر از طرفم مطمین باشم و‌بدونم که منتظرم میمونه،میگم‌در هر صورت چه ایران باشم چه جای دیگه با توجه به مخالفت خانواده ازدواج میسر نیست،یک سفر باخانواده میرم چون‌واقعا آشنایی با فرهنگ‌و‌کشور دیگه دید رو‌خیلی وسیع و‌پخته میکنه ،هم تجربه خیلی خوبی براتون میشه هم ارتباطتون رو با دوستتون حفظ کنید که بالاخره یا شمابرگردید ایران و‌باهاش ازدواج کنیدیا بتونید ایشون رو هم ببرید.

با یک مشاور حرف بزنید که یک تصمیم عاقلانه که هیچ کس نرنجه گرفته بشه،ولی بنده شخصا اگر از طرفم مطمین ...

😔😔😔نمی‌دونم چیکار کنم دوریش منو میکشه