2777
2789

میخوام تنوع بشه ...

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

درضمن واسه ناهار میخوام درست کنم دوستان 

ی چیزی باشه سریع درست بشه

اگه چشمت افتادبه امضام،یه صلوات واسه سلامتی نی نی توراهیم ، پدرومادرم ،خودم و شوهرم بفرست‌،،ان شالله همین کار خوبت یه گره اززندگیت بازکنه مهربونم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن واسه ناهار میخوام درست کنم دوستان  ی چیزی باشه سریع درست بشه

مرصع پلو

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دارم درست میکنم😃

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

ته چین

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

سیب زمینی حلقه حلقه برش بده سرخ کن بعد مواد پیتزا درست کن بزار رو سیب زمینیا بعد پنیر بریز روش  یه برش دیگه سیب بزار روش بزار تو فر 

از سال ۹۶ خواننده ی خاموشم دوست گلم میشه برای ارامش خودم و زندگیم‌یه صلوات مهمونم‌ کنی 

همه چی میشه غذاهای نونی درست کرد میشه استانبولی یا لوبیا پلو باقالی پلو ماکارانی قیمه یا چرخش کنی کتلت مرغ درست کنی 

پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
درضمن واسه ناهار میخوام درست کنم دوستان  ی چیزی باشه سریع درست بشه

من اکثرا با سینه مرغ رولت درست میکنم.اما الان خیلی دیر شده براش.باسیب زمینی و‌پیازو گوجه‌اینا سرخ کن.هم‌با برنج‌میشه خورد هم‌با نون‌