2777
2789

بیست و هشتم پریود شدم امروز رفتم حموم و پاکم دیگه حالا چندم روز تخمک گذاریمه ک باید رابطه داشته باشم؟

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ۶ روز طول میکشه  منظمه هر ماه ی بار دیگه

خب اگه بیست و هشت هر ماه میشی پس دوره هات سی روزه اس..پانزدهم پریودیت میشه روز تخمک گذاریت...دوسه روز قبلش هم شروع کن به کیت تخمک گذاری زدن

وقتی به یه احمق بیش از حدخوبی میکنی،خودتو واسه ضربه هاش آماده کن.
😂نه میخوام بدونم تخمک گذاریم کی هستش ک رابطه داشته باشم شاید باردار شدم این ماه یک ساله اقدامم

دکتر به من گفت از شب دهم تا بیستم یک شب در میون اقدام داشته باش. ولی من چون میخواستم پسر بشه فقط روز تخمک گذاری اقدام کردیم که البته احتمال بارداری رو میاره پایین.

شما اگه فقط قصدت باردار شدنه همون شب ۱۰تا ۲۰ یک شب درمیون اقدام داشته باش.

دکتر رفتی؟ شاید مثل من تنبلی تخمدان داشته باشی قرار باشه قرص محرک تخمک گذاری بخوری 

منم تنبلی دارم ۲سال و نیمه ازدواج کردم باردار نشدم. این ماه اولین ماهه که دارو مصرف کردم. قرص کلومیفن خوردم روز چهاردهمم آمپول hcg زدم. ایشالله که باردار شده باشم. من ۱۲سال از شما بزرگترم🤣 استرس نداشته باش فقط چون باعث میشه لقاح صورت نگیره