leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 عنوان شینیون مو عقد 149 بازدید | 10 پست سلام اگه مدل قشنگ دارید برای ایده میفرستین لطفایه مراسم خیلی کوچک حدود ۱۵ نفره است شایدم کمترموها هم تا آرنجه تقریباوقت هم برای رنگ کردن نیستممنونم🥰 یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه... 1400/05/02 | 11:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 . ممنونم خوشگله خیلیولی فکر کنم شینیون باز بهتر باشه برای لباسم یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 خوشبحالت موهای من تا شونمه 🌹 الان با گرمای هوا خیلی اذیت میشممو که رشد میکنه مسئله ای نیس🙃 یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 اینم خیلی جذابه ولی موهای من یکدسته فکر نکنم به این قشنگی بشه یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
یاسی۲۳۹ عضویت: 1400/01/05 تعداد پست: 496 اگه خواستی تکیه بدی نه به چهره ها اعتماد کن نه به زبون ها به دو تا چیز اما میشه تکیه کرد؛ یکی مرام و مردونگی، دومی انسانیت ، اولی نمک میشناسه، دومی هیچ وقت ظلم نمیکنه
leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 عزیزم عقد من چندسال پیش بود اینم مدلش ممنونم عزیزمانشاءالله یه زندگی عالی همراه با خوشبختی و سلامتی داشته باشی❤ یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
leilikhanoom مدیر استارتر عضویت: 1398/12/16 تعداد پست: 476 🤩 یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...