2777
2789
عنوان

دوست خوبم

72 بازدید | 4 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6909645/خیلی-گرفتارم-بیا-داخل-شاید-تونستی-کمک-

کنی

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

ممنون میشم اگه میخواید و میتونید حمایت و کمکم کنید و  اگر خرید کردن در توانتون نیست ، لطفا با یه کامنت  و یا تگ کردن افراد توی لینکی که گذاشتم بهم لطف کنید تا دیده بشه تاپیکم شاید بتونم سفارش بگیرم❤

لالایی غنچه ی پونه لالایی.بدون که شب نمیمونه لالایی..لالایی هر غمی که گفتنی نیست..همه دردای ما که گفتنی نیس..همه دردای ما که گفتنی نیست...

دوستان این شیرینی تا یکماه بیرون از یخچال و تا سه ماه خارج از یخچال قابل نگهداری هست

شیرینی خوب و عالی داره

طعم و بوی فوق العاده

روغن حیوانی داخلش استفاده میکنم

کاملا سالم

رازیانه و زعفران مرغوب میزنم بهش.

میانوعده، سالم مقوی و به صرفه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لطفا اگه میتونی ازم خرید کن دوست خوبم

بجای پفک و شیرینی و بیسکوییت و .. یکبارم شده از شیرینی من بخر و امتحان کن

سالم و مقوی هست و مدت زمان نگهداریشم خوب و طولانیه ک فاسد نمیشه

خوش بو و خوش طعم و خوش عطر هست

به صرفه و اقتصادی هست

حتی برای مراسم فاتحه و شادی هم خوبه و میشه پخش کنید.

یا برای نذرتون یا فاتحه ک پنجشنبه ای چیزی سفارش بدید و پخش کنید.

برای سفارش مستقیم لطفا از قسمت خصوصی درخواست دوستی بدید تا شماره واتساپ و .. بگیرید .

دوست عزیز ،اگر مستقیم نمیخواید خرید کنید داخل اپ باسلام هم هستم.

سلام! من در بازار اجتماعی باسلام یک غرفه دارم به‌نام کلوچه پزی زارع. می‌تونین محصولات من رو اینجا به صورت آنلاین ببینین و بخرین:

https://basalam.com/bezhi

و داخل اپ کمدا هم هستم.

از طریق این دو برنامه میتونید مبلغ رو به حساب برنامه ها بزنید و هر وقت به دستتون رسید.کلیک کنید برنامه مبلغ رو به حساب من میزنه.

حساب پیجم هم داخل اینستا گرام: koloche_kermanshah