2777
2789

سلام دوستان. من فردا ازمون ایین نامه دارم ولی به دلیلی نمیتونم شرکت کنم.اگه بخوام تو نوبت بعدی شرکت کنم باید هزینه بپردازم؟ کسی نمیدونه چقدر میشه هزینه ش؟ ممنون میشم راهنمایی کنین😘

هیچی نمیشه

بله هربار ک شرکت کنی باید هزینه بپردازی

کمتر از ۲۰ هزارتومن من اخرین باری ک شرکت کردم ۱۶ تومن

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه؟شما اخرین بار کی شرکت کردی؟

یکی دوماه پیش

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
الان اون هزینه ایی که برای تشکیل کاردکس میگیرن ربطی به ازمون نداره؟ از من ۹۷ تومن گرفتن 

ن ازمون جداست

ای بابا خب چرا باید جریمه کنن؟ شاید یه نفر دستش شکست نتونست بره🙁

باهاشون صحبت کن و علت رو بگو

انشالله قبول میکنن

الان اصلا مگه کرونا و تعطیل نیست

طرف ما که همه آموزشگاه ها بستن

باهاشون صحبت کن و علت رو بگو انشالله قبول میکنن الان اصلا مگه کرونا و تعطیل نیست طرف ما که همه آم ...

نه شهر ما که تعطیل نیست. یه برنامه دادن که مشخص شده هر دو هفته یکبار ازمون برگزار میشه. ینی هر دو هفته یکبار تاریخ زده. خب مثلا من فردا نتونم شرکت کنم هفته ی بعدش که میتونم شرکت کنم. مشکلی دارن با این قضیه؟