سلام دوستان. من فردا ازمون ایین نامه دارم ولی به دلیلی نمیتونم شرکت کنم.اگه بخوام تو نوبت بعدی شرکت کنم باید هزینه بپردازم؟ کسی نمیدونه چقدر میشه هزینه ش؟ ممنون میشم راهنمایی کنین😘
کمتر از ۲۰ هزارتومن من اخرین باری ک شرکت کردم ۱۶ تومن
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
الان اون هزینه ایی که برای تشکیل کاردکس میگیرن ربطی به ازمون نداره؟ از من ۹۷ تومن گرفتن
ن ازمون جداست
باهاشون صحبت کن و علت رو بگو انشالله قبول میکنن الان اصلا مگه کرونا و تعطیل نیست طرف ما که همه آم ...
نه شهر ما که تعطیل نیست. یه برنامه دادن که مشخص شده هر دو هفته یکبار ازمون برگزار میشه. ینی هر دو هفته یکبار تاریخ زده. خب مثلا من فردا نتونم شرکت کنم هفته ی بعدش که میتونم شرکت کنم. مشکلی دارن با این قضیه؟