2777
2789
عنوان

حریم خصوصی

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 41 پست

عزیزم تقریبا همه کسایی که اتاق کمه دارن تو خونه شون این مشکل رو دارن 

منم زمانی همممون ی اتاق داشتیم همیشه وسایلمون قاطی میشدو..

ولی باید باهاش کنار بیای دیگه چاره چیه 

داداشتم عین تو حق داره از اتاق استفاده کنه 

پس سعی مسالمت آمیز باش حرف بزنی و توافق کنید 

داداشا با محبت باهاشون حرف بزنید کوتاه میان

عزیزان میشه برای حل مشکلم ی سوره کوثر بخونی؟😓اسمم فاطمه است.اگه خوندی بگو ک منم برات بخونم💙/ی نفر برام مزاحمت ایجاد میکنه/ میشه برام دعا کنید زندگیم به آرامش برسه 💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا بعد بلوغ باید اتاقتون جدا باشه حتما با پدر مادر مطرح کنین به هر حال آدم فضا،برای درس خوندن ...

هزاران بار گفتم مامانم میگه باید بسازی من نمیدونم.. تو پذیرایی همش بابام میگه برو بخواب هی گیر میده هر چی بهش میگم گوش نمیده 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
بابام تا 3صبح تو حال هست البته حال نداریم پذیرایی داریم با نورش نمیتونم بخوابم 

نمیتونی وسیله ای چیزی بذاری یا پرده بکشی نمیدونم از این کارا که هم نور نیاد هم تقریبا یه حریم داشته باشی؟

من جای تو بودم اینو ترجیح میدادم تا اینکه با برادر بی درکم تو ی اتاق باشم

آلیس در سرزمینِ نی نی سایت«کاربری دست دونفره»
ای بابا باید درک کنن تو دختری دیگ بزرگم شدی پسرشون اتاق تو پذیرایی بخوابه واقعا سخته

خیلی سخته... کاش همه درکشون مثه شما بود❤️

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  
نمیتونی وسیله ای چیزی بذاری یا پرده بکشی نمیدونم از این کارا که هم نور نیاد هم تقریبا یه حریم داشته ...

پتو رو از کمد آویزون کردم یه مدت به صندلی وصل کردم مامانم صبح عصبانی کمدت خراب میشه این چه وضعشه پرده رو میکشه پتومو میکشه 💔

برو اتاق مامان اینا رو برای خودت کن بدون اینکه بگی اکثر وسایلتو ببر ونجا درس بخون و....

یه برادر کوچک تر هم دارم یه تخت یه نفره و یه تخت دو نفره تو اتاق شونه جا نداره مامانم میخواد بخوابه نمیزاره بیام

واقعا از بی فکری بعضی از پدر و مادرا آدم میمونه چی بگه.

🙂💔

یه برادر کوچک تر هم دارم یه تخت یه نفره و یه تخت دو نفره تو اتاق شونه جا نداره مامانم میخواد بخوابه ...

خب برادر کوچکتو بفرست پیش داداشت تو برو اتاق مامانت اینا

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

با داداشت به توافق برس.بگو یه سری قانون باید بزاریم.اگه گوش نکرد توام کاراشو تلافی کن تا اونم اذیت شه اونوقت قبول میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
💔 شعرتم قشنگ بود

ممنون❤

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘