نیلا۶۴۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 634 عنوان یادبگیرید تو زندگی هیچکس حتا بچتونم دخالت نکنید 176 بازدید | 9 پست والا بخدا۱۶ سالمه دهنمممم و سرویس کردنبرو کلاس موسیقی ببین فلانی میرهبرو رشته ریاضی مهندس شو ببین فلانی میرهبرو باشگاه ببین فلانی میرهبرو خلبان شوبرو هنربابا ولم کنید توروخداوقتی یکی علاقه نداره به چیزی انقدر اصرار نکنیداه 1400/05/01 | 18:27 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مانلی۸۳ عضویت: 1400/03/16 تعداد پست: 2277 خوبه که عاشق همسرمم❤️خدایا یه پسرخوشگل و باهوش و سالم ازت میخوام❤️دعا کنید تو دلیم یه پسر خوشگل و سالم باشه❤️رفتم ان تی گفت پسره خدایاشکرررررررت خودت مراقبش باش تا به سلامتی به دنیا بیاد❤️😍پسرم خوش اومدی به زندگیمون😘🧿❤️
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 اخه گلم شما رو ول کنیم غیر از اینترنت به چیز دیگه علاقه بند نمیشید من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
نیلا۶۴۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 634 خوبه که علاقهندارمبا خوب و بد بودنش چیکار دارم
نیلا۶۴۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 634 اخه گلم شما رو ول کنیم غیر از اینترنت به چیز دیگه علاقه بند نمیشید عزیزم به کسی زندگی کسی مربوط نیستبچت دکتر شه دکتر نشه چیزی بهت نمیرسهفقط میتونی باهاش پز بدی.غیرازاین نیست
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19503 استارتر به چی علاقه داری؟ خب باید خودت یه چیزی نشون بدی نمیشه هیچ کاری نکنی هیچ هنر و حرفه ای بلد نباشی واسه آینده خودت بهتره یه هدفی. داشته باشی حالا من کم کلی کلاس بری ولی یه چیزی رو جدی دنبال کنی من اصلا به دخترم فشار نمیارم درس بخون برو فلان و فلان ولی باید ببینم خودش به هدفی داره یه چیزی واسش مهمه منتظر اتفاقات خوبم
شالی1396 عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 24672 عزیزم به کسی زندگی کسی مربوط نیست بچت دکتر شه دکتر نشه چیزی بهت نمیرسه فقط میتونی باهاش پز بدی. غ ... نه دخترم شما کاری که دوست داری رو اعلام کن و همون رو در پیش بگیر عمرا کسی به زور بگه بیا خلبان و مهندس و پیانیست و ...شو ولی وقتی عاطل باطل میشینید دیگه این حرف هم هست من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود
نیلا۶۴۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 634 استارتر به چی علاقه داری؟ خب باید خودت یه چیزی نشون بدی نمیشه هیچ کاری نکنی هیچ هنر و حرفه ای ... من علاقم به آنلاین شاپ و ایناستولی درکم نمیکننالان پول تو اینچیزاسعاشقشم هستم ولی خب اونا فقط گیرشون به کاراییه که بقیه میکنن
مامان_دوفرشته3 عضویت: 1393/12/07 تعداد پست: 19503 من علاقم به آنلاین شاپ و ایناست ولی درکم نمیکنن الان پول تو اینچیزاس عاشقشم هستم ولی خب او ... خب نشون دادی که داری شروع میکنی؟ پدرومادر فقط دوست دارن از آینده مطمئن بشن منتظر اتفاقات خوبم
resh عضویت: 1399/11/21 تعداد پست: 3343 عزیزم به کسی زندگی کسی مربوط نیست بچت دکتر شه دکتر نشه چیزی بهت نمیرسه فقط میتونی باهاش پز بدی. غ ... تاپیکقبلتگفتی خلبانی عشقته .گفتی اونپسر عموت عاشقت شده