2777
2789

من شبی که معاینه شده بودم  دردام شروع شد کیسه اب بچم پاره شد بدنیا اومد 

تو ۳۸ هفته و دوروز

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من شبی که معاینه شده بودم  دردام شروع شد کیسه اب بچم پاره شد بدنیا اومد  تو ۳۸ هفته و دور ...

عه منم فردا میخواستم برم‌معاینه 

نکنه کیسه ابم پاره شه 

نمیخوام الان دنیا بیاد

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عه منم فردا میخواستم برم‌معاینه  نکنه کیسه ابم پاره شه  نمیخوام الان دنیا بیاد

چه عیبی داره اگه بدنیا بیاد

من که میخواستم زودتر بدنیا بیاد دیگه حوصلم سررفته بود 😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
از دکتر نپرسیدی جیکار کنی؟. معاینه سخت بود؟

نه چیزی نگفت گفت هر موقع کیسه ابت پاره شد یا به خونریزی افتادی یا دردات شدید شد بیا دکتر گفت هنوز وقت داری تا ۴۰ هفته ۵ یا ۶ روز هم اشکال نداره ولی هر از گاهی کنر درد دارم چند روزه ترشحات غیر طبیعی دارم به دلپیچه می افتم انقباضات رحمی دارم میگیره ول می کنه به لنگم فشار میاد مقعد درد می کنه میگیره ول می کنه شکمم کاهی شل و سفت میشه نه خوب بود معاینم

نه چیزی نگفت گفت هر موقع کیسه ابت پاره شد یا به خونریزی افتادی یا دردات شدید شد بیا دکتر گفت هنوز وق ...

عزیز اینکه میگن معاینه لگن چیه 

لگن رو معاینه میکنن بفهمن طبیعی میشی یا نه اونو میگم‌

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

نه چیزی نگفت گفت هر موقع کیسه ابت پاره شد یا به خونریزی افتادی یا دردات شدید شد بیا دکتر گفت هنوز وق ...

خب همه اینا طبیعیه 

ولی پیاده روی و کگل رو انجام بده 

زعفرون بخور و تخم شوید دم‌کن 

فک‌کنم کمک‌کنه به باز شدن

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
گل گاو زبون باعث سقط نمیشه ایا

اره دیگه داری میزای خاااانم باید بخوری 😁

بیاد دیگه 

خوووشبحاااالت تموم شد 

ماه اخر قرن قرن میگذره چرا

گل گاو زبون باعث سقط نمیشه ایا

وا استارتر خوبی؟

سقط چیه تو ۳۹ هفته خخخخخ

اها گفتن طبیعی می تونی بیاری ولی باز به وزن بچت بستگی داره

وای قلبم میزنه بیرون شنبه فردا باید برم دکتر