2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره خستم کرده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2709 بازدید | 105 پست

خدایی تو گوشی چه چیز وااااااااجبی وجود داره که باهاش میری دسشویی؟

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا از زندگی خستم کرده. جرات ندارم‌گوشی بگیرم دستم باید جوری باشه که خودش صفحه ی گوشی مو ببینه وگرن ...

منم گوشی ببرم دستشوی شک میکنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوش به حالت من اگه زندگیمو برات تعریف کنم میفهمی خوشبخت ترین زن جهانی😭😭

من نمیدونم زندگیتون چجوریه ولی ن ایشون خوشبخته ن شما فقط حد وسط

دامبلدور: هری رنج کشیدن نشون میده تو هنوز یک انسانی درد بخشی از انسان بودنه هری:پسمن نمیخوام انسان باشم.

آدما خودشون مشکل دار باشن به بقیه گیر می دن چون همین فکر رو می کنن که خودشون انجام می دن 

پس می شه گفت اون خودش هفت خط 

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

منم با گوشی میرم دستشویی دفعه اولی که شوهرم دید خیلی تعجب کرد بیچاره

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
چند ساله ازدواج کردین؟؟ از اول همینجوری بود؟؟ باهاش حرف بزن بگو خوب ما باید به هم اعتماد داشته باشیم ...

۹ ساله ازدواج کردم .‌نه از اول اینجوری نبود دوسه ساله اینجوری شده نمیدونم‌چشه. بعد جالبه خودش یه حرفایی میزنه که اگه من بزنم سرمو میبره .بعد من ناراحت میشم ازحرفش میگه من خیلی پاکم حرفام شوخیه‌ .مثلا چن روز پیش داشت در مورد یه دختری حرف میزد ک فلانی باهاش رابطه داشته گفتم کی بود نکنه خودت بودی  گفت من خیلی دلم بخاد با اون باشم😐

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 57 دقیقه پیش
2791
2779
2792