2777
2789
عنوان

شوهرم بهم شک داره خستم کرده😭

2708 بازدید | 105 پست

سلام بچه ها خیلی دلم گرفته همیشه سر این موضوع بحث داریم بداخلاقی میکنه خستم کرده شبا با گریه میخابم. خودش کارش یجوریه مثلا یه هفته خونه نیس بعد زنگ میزنه میگه کجایی اگه بگم خونه دوستمم میگه چرا رفتی اونجا واسه چی؟ خب واسه چی نداره تنهام دیگه حوصلم سر میره میگه برو خونه مامانت . خب اونجا هم همیشه میرم دیگه خسته شدم از اونجا هم. بعد من عادت دارم با گوشی میرم دسشویی کلا این عادتمه . بعد دیشب تودسشویی بودم هی در میزد میگف بیا بیرون رفتی اون تو به کی پیام بدی😐😔

خیلی زورم میگیره بهم تهمت میزنه اعصابم خورده منم چیزی نمیگم فقط گریه میکنم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکاکه خدا بدادت برسه

بخدا از زندگی خستم کرده. جرات ندارم‌گوشی بگیرم دستم باید جوری باشه که خودش صفحه ی گوشی مو ببینه وگرنه میگه داری به کی‌پیام میدی. مثلااگه عکس از خودم تو گوشیم ببینه میگه این عکسو گرفتی واسه کی بفرسی😐

بخدا از زندگی خستم کرده. جرات ندارم‌گوشی بگیرم دستم باید جوری باشه که خودش صفحه ی گوشی مو ببینه وگرن ...

ببرش مشاور. نمیخام نگرانت کنم .احتمال اینکه اختلال شخصیت داشته باشه زیاده.‌فعلا ازش بچه دار نشو تا تکلیفت روشن شه

خیلی حساسش نکن تا بهت اعتماد کنه بعداً خودش درست میشه مثلاً گوشی نبر دستشویی 

خیلی وقتا بخاطر شکش نمیبرم دیشب تو نینی سایت بودم داشتم یه موضوع جالب میخوندم دیگه با خودم بردمش

خیلی کارا کردم بخاطر شکش ولی فایده نداره😭

خوش به حالت من اگه زندگیمو برات تعریف کنم میفهمی خوشبخت ترین زن جهانی😭😭

عزیزم انشالله ک مشکلاتت حل بشه ولی مشکل منم کم مشکلی نیس عزیزم همیشه بحث و اختلاف داریم

ببرش مشاور. نمیخام نگرانت کنم .احتمال اینکه اختلال شخصیت داشته باشه زیاده.‌فعلا ازش بچه دار نشو تا ت ...

بچه دارم😔اره میشینم کلی باهاش حرف میزنم قانعش میکنم ک اونجور که فکرمیکنه نیس چن روز بعدش دوباره همون آش همون کاسه

خیلی وقتا بخاطر شکش نمیبرم دیشب تو نینی سایت بودم داشتم یه موضوع جالب میخوندم دیگه با خودم بردمش خی ...

چند ساله ازدواج کردین؟؟ از اول همینجوری بود؟؟ باهاش حرف بزن بگو خوب ما باید به هم اعتماد داشته باشیم نا سلامتی زن و شوهریم با زبون نرم البته

ممنون میشم واسه قبولی تو رشته مورد علاقم برام دعا کنین 🙏❤️

مگ مجبوری بدون اینکه بهش بگی بری خونه این و اون؟؟ وقتی میدونی اخلتقش چجوریه چرا بدتر و حساس ترش میکنی

وقتی میدونی حساسه چرا گوشی میبری دستشویی

بعد یه مدت ببینه چیزی نداره گیر بده خوب میشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️