2777
2789
عنوان

رفتاره خاستگاره تو اتاق...

530 بازدید | 26 پست

تاپیکو  گذاشته بودم قبلا میخاستم مشورت کنم( که به مادرش بگم پسرش هیچ اطلاعاتی از روحیه دخترا نداره حالا من مهم نیستم که ناراحتم یا چی دلم میسوزه برای خودشون مامانش باباش خیلی خوب بودن عیب بچشونو بفهمن درستش کنن  ). خاستگاره دو جلسه اومده.  یه جوریه جلسه دوم از در  اومد تو سلام نکرد سرشو تکون داد یا برای خدافظی ام همین طور. یا تو اتاق که بودیم مامانم شربت اورد چند دقیقه  بعد خودش خورد تا ته بدون اینکه بگه شما ام شربتتونو میل کنید😑 بعد  همین جلسه حرفمون تموم شد بلندشد از اتاق رفت بیرون بدون اینکه بگه شما اول بفرمایید. وقتی اومد پذیرایی مامانم براش پاشد نگفت  بفرمایید واینا یه راست نشست.🤕 بعد من نقاشی میکشم تابلو رویه سه پایه بود تو این دو جلسه حتی نگفت اینو خودتون کشیدین همه سوال میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم آداب معاشرتش ضعیفه. بی ادب نیست

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
اینا هیچ کدوم نشونه خیلی بد بودن نیستا خو بعضیا ساکتن یا خجالتین یا حواس پرتن 

واااااا خجالنی با ادب فرق داره اصن حرف نزنه ولی ادبو باید رعایت کنه سلام کردن هیچ ربطی به درون گرا بودن نداره.

ببخشیدا گاگوله .با خجالتی فرق داره به نظرم 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

آگه قصدت ازدواج بدون از نظر روابط اجتماعی ضعیفه و میتونی روش کار کنی بهتر بشه ولی بدون ما وارد رابطه نمیشیم که افراد رو تغییر بدیم.اگر نظرت منفی دیگه چیزی به خانواده ش  نگو چون آون پسر رو همو خانواده تربیت کردن و شما مسئول آموزش و تفهیم خانواده دیگران نیستی.

براب سلام کارش خوب نبوده ولی بقیه چیزها توقع زیادی داشتی

توقع زیادیه😐😐؟؟از اتاقم پاشد رفت بیرون این بی ادبی نیس؟؟غریبس نباید بگه شما اول برید. نقاشیو نباید بکه خودتون کشیدین؟؟؟مثلا قراره ازدواج کنه