2777
2789
عنوان

اچ پی وی

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم خیلی میترسم خیلی زیاددد مخصوصا اندفعه که از آزمایشگاه زنگ زدن 

الهی بگردم نترس توکل کن به خدا .ان شالله خیرء .منم دلیل پرسشم این بود که شوهرم چون خیانت کرد بهم میگم نکنه اینجوری بشم

عزيزم شما اطلاعاتت خوبه ميشه بگي اگه د خ و ل نداشته باشيم به چه بيماري هايي بازم ممكنه مبتلا بشيم؟؟؟ ...

گارداسیل فقط برای hpv و سوش های ۱۶ و۱۸ اون هست که یک نوع ویروسه اما hpvسوش های کم خطر دیگه مثل ۶ و۱۱ هم داره. علاوه بر اون ویروس ها و باکتری هاو انگل های خیلی خیلی زیاد و متنوعی هستن. برای بعضیاش اصلا تماس کامل هم لازم نیست و همون مایع اگر آلوده باشه میتونه مبتلا کنه. در کل با کسی که از سلامتش مطمئن نیستین رابطه نداشته باشین خیلی بهتره

گارداسیل فقط برای hpv و سوش های ۱۶ و۱۸ اون هست که یک نوع ویروسه اما hpvسوش های کم خطر دیگه مثل ۶ و۱۱ ...

عزیزم میشه جواب منم بدین چندتا سوال دارم اگه درخاستم قبول کنین خصوصی بپرسم یااینکه تاپیک قبل خودم یه لحظه بیاین عکس و ایناش گذاشتم استرسش خفم کرده ممنون میشم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

سلام دوستان ۱گروه زدیم واسه کسایی که زگیل و یا تبخال تناسلی دارن.و با مرجعه به دکتر و یا تحقیقات راهکارایی پیدا کردن که تو روند بهبودشون بهشون کمک کرده و میخوایم تجربیات خوب و مثبت تو این گروه به اشتراک بزاریم.و دوستانی هم که درمان شدن لطفا تشریف بیارن و تجربیات در اختیار بزارن....فقط ۱نکته دوستان این گروه فقط واسه کمک کردن و انتقال تجربیات به هم دیگه هستش.با عرض پوزش اگه کسی بساد ناله کنه یا انرژی منفی بده بلافاصله ریموو میشه....دوستانیو نیاز داریم همه با انرژی مثبت و انگیزه.نیاز نیست بیاین بگین آقا من سین ۱شدم من ۲شدم....اصلااااالل.فقط و فقط قراره برای درمان تجربیات در اختیار هم بزاریم.نمیخوایم حس بد به هم دیگه منتقل کنیم.میخوایم واسه هم انگیزه و حس مثبت ایجاد کنییم.و تجربیاتمون در اختیار هم بزاریم.

https://t.me/hpvhsv3